Били Оушън се завръща с първи студиен албум от десетилетие,

...
Били Оушън се завръща с първи студиен албум от десетилетие,
Коментари Харесай

Били Оушън се завръща с първи студиен албум от десетилетие

Били Оушън се завръща с първи студиен албум от десетилетие, предава Асошиейтед прес.

На 70-годишна възраст изпълнителят е учуден от расизма и от това, че полицията стреля по чернокожи хора. Не понася към този момент омразата и счита, че обществото постоянно се връща обратно.

Нищо от това обаче няма да откриете в новия му албум, който е примес от соул, реге, темп енд блус, поп и топлината на Карибите. Така звучи той още от шлагера си от 1984 година "Caribbean Queen (No More Love On the Run)'' чак до новия си албум "One World'.

Три от частите в първия му студиен албум от десетилетия съдържат думата "любов " ('love') в заглавие. Той пее "What we need is a love revolution.'' (Имаме потребност от гражданска война на любовта), предава Българска телеграфна агенция.

"Имаме потребност от гражданска война на любовта, тъй като в близост има прекалено много ненавист и прекалено много недоразумение ", сподели той в телефонен диалог от вкъщи си във Англия.

Оушън е съавтор на 19 песни, записани предходната лято и включва в албума 12 от тях. Негов продуцент още веднъж е Бари Ийстмънд, с който работят от "Caribbean Queen. " Ийстмънд там е кийбордист, а по-късно става съавтор и продуцент на Оушън.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР