Били объркани нѐкои ГЕРБ-лели и ГЕРБ-чичовци от номинирането на Антон

...
Били объркани нѐкои ГЕРБ-лели и ГЕРБ-чичовци от номинирането на Антон
Коментари Харесай

Колтуклиева за Хекимян: Бойко Борисов е треньорът, който пусна на терена голмайстор

Били комплицирани нѐкои ГЕРБ-лели и ГЕРБ-чичовци от номинирането на Антон Хекимян. Ами освестѐте се, де!

Той е биткаджия и стимулиран играч, ще се оправи сполучливо и без вашата поддръжка. Ще притегли младежи, които в никакъв случай не биха дали своят вот за ГЕРБ.

Но вие ще сте изневерили на ГЕРБ, а това ще си остане за ваша сметка.

Антон Хекимян е по-популярен от всички тези, които бълват против него змии и гущери - взети дружно и повдигнати на квадрат. Медиатор е. Може да провокира интерес и да бъде безапелационен в това, което споделя.

Много вярно Бойко Борисов не се появява като рекламен сътрудник на Антон Хекимян. Това е тактичност, освен това рационална, от позиция на разпоредбите на обществената връзка. Антон Хекимян следва да притегли електоралната външна страна. Той е обновлението на партията, няма за какво да бъде во̀ден за ръка от водача.

Бойко Борисов е треньорът, който пусна на терена голмайстор, таман когато мнозина заговориха, че предава мача на съперника, който ще завоюва със служебна победа. Не е по този начин. Не е ли ясно към този момент?!

Васил Терзиев и Антон Хекимян са представители на поколението на 30-40 годишните: приказват на неговия език; те двамата имат сходни показа за живота, за кариерата, за дневния ред на страната.

Васил Терзиев не взе участие в общинската листа на ППДДБ, тъй като желае да завоюва безапелационно кметската конкуренция, в случай че не успее - отхвърля се от политиката.

Антон Хекимян води общинската листа на ГЕРБ-СДС, тъй като желае да бъде не спринтьор, а маратонец в новото занятие - политиката.

И двамата противници ще дадат най-хубавото от себе си, без подозрение. Смятам, че няма да водят кална акция един против различен. Така че, след 5 ноември, да могат да работят дружно - вероятно! - като кмет и ръководител на общинския съвет.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР