Били Лорд, дъщерята на легендата Кари Фишър, която изигра принцеса

...
Били Лорд, дъщерята на легендата Кари Фишър, която изигра принцеса
Коментари Харесай

Дъщерята на Кари Фишър стана майка за пръв път

Били Лорд, дъщерята на легендата Кари Фишър, която изигра принцеса Лея в галактическата сага " Междузвездни войни ", стана майка за пръв път на момченце. Новината заяви гордата майка в Инстаграм профила си.

" Представяме Кингстън Фишър Лорд Райдъл ", написа Били под фотография на крачетата на новороденото, което е облечено в костюмче, припомнящо емблематичната поредност, която направи баба му световноизвестна звезда.

Публикация, споделена от (@praisethelourd) на Сеп 24, 2020 в 5:06 PDT

Второто име на момченцето е определено, с цел да уважи иконата на " Междузвездни войни " - баба му Кари Фишър, която умря през 2016 година и по този начин не можа да се запознае с внука си.

Новината за новото попълнение в фамилията на Били Лорд пристигна изцяло изненадващо, тъй като нито тя, нито годеника ѝ Остин Райдъл не са съобщавали, че тя е бременна.

Под обявата ѝ момента заваляха хиляди благопожелания и честитки, като една от първите пристигна от самият Люк Скайуокър - Марк Хамил: " Честито... Не мога да се сетя за друго бебе, което да носи King(крал) или Lord(господар) в името си. ", написа той.

Били Лорд и годеникът ѝ Остин Райдъл са дружно от 2018 година. През юни тази година той застанал на едно коляно и направил мечтаното от всяко момиче предложение на Били, на което тя отвърнала със заветното " Да ".

Публикация, споделена от @ на Юни 25, 2020 в 7:30 PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР