Били ли сте някога толкова жадни, че да се доверите

...
Били ли сте някога толкова жадни, че да се доверите
Коментари Харесай

Това ВИДЕО на жадна катеричка, която МОЛИ за вода, ще разтопи сърцата ви

Били ли сте в миналото толкоз жадни, че да се доверите да пиете от бутилка вода, поднесена ви от някой чужд на улицата или в парка? Едва ли... Но видеото, което ще видите през днешния ден демонстрира какъв брой добродушни и доверяващи се на хората могат да бъдат животинките.

Обикновено, когато мислим за катерици, си ги представяме по какъв начин бягат от нас. Въпреки че може да забележим и такива, които си играят щастливо и необезпокоявано измежду природата, примамени от парче плод, паднало от дърво. Ако се приближим към тях обаче, едно е ясно - рано или късно сигурно ще избягат. 

Катеричката, с която ще ви срещнем през днешния ден, на секундата ще ви плени с очарованието си.

Потребителят на Туитър Сусанта Нанда, който е чиновник на индийската горска работа бе измежду тези, които споделиха видеото първи. В него се вижда по какъв начин катерица безусловно моли за вода. Тя следва мъж и подвига предните си лапички във въздуха тъкмо като куче, когато моли за храна. В този момент се вижда по какъв начин мъжът държи бутилка с вода, а катерицата наподобява все едно се моли за глътка от нея.

Изглежда необикновено, само че е истина! Когато мъжът спуска бутилката с вода до равнището на катерицата, животинката я хваща и стартира да пие.

Ако не ни вярвате, че катерица моли за вода и пие от бутилка с вода, гледайте видеото по-долу, с цел да се убедите сами.

 

Squirrel asking for water....
— Susanta Nanda (@susantananda3)
 

Толкова е сладка!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР