Били Флин е разведен баща на двама сина, който реши

...
Били Флин е разведен баща на двама сина, който реши
Коментари Харесай

Изповедта на един разведен баща, която разчувства социалните мрежи

Били Флин е разведен татко на двама сина, който реши да направи специфичен жест на някогашната си брачна половинка и по този начин предизвика вълна от двуполюсни реакции в обществените мрежи.

Той поддържа хармонични взаимоотношения с майката на децата му, тъй като съгласно него разпадането на брака им не значи срив на взаимното почитание и фамилното успокоение. Признава, че тези убеждения постоянно предизвикат бурно публично отрицание и потоци от нетактични въпроси.

Статусът, който Били разгласява в обществените мрежи, е опит да обясни обстановката и да отбрани правилата си:

 татко наследник iStock

"Днес е рожденият ден на някогашната ми брачна половинка, по тази причина се разсъниха рано, купих цветя и картичка, които дадох на децата, с цел да ѝ ги подарят, и им помогнах да ѝ подготвят закуска. Както се случва нормално, някой ме попита за какво по дяволите към момента не преставам да върша такива неща за нея. Това ме ядосва. Затова ще се пробвам да дам пояснение на всички вас.

Отглеждам двама сина. Примерът, който давам посредством отношението си към майка им, е техният модел за подражателство към дамите като цяло. Това въздейства върху визията им за връзка и пълноценни взаимоотношения. Именно тъй като сме разведени.

Ако не давате добър образец на децата си, в реда на нещата е да се вземете в ръце. Покажете, че сте освен това и бъдете модел за подражателство. Това е доста по-важно от егото ви и персоналните ви ползи.

Отгледайте положителни мъже. Отгледайте мощни дами. Моля ви. Светът има потребност от тях повече отвсякога. "

 татко наследник iStock

Уроците, на които този татко се пробва да ни научи, са извор на мъдрост и за здравите фамилии, и за разведените родители. Припомнете си за тях всякога, когато участвате в фамилен спор.

Родителят е първият образец за подражателство на едно дете.

Понякога не е елементарно. Но нашите дребни съкровища заслужават да им подарим най-красивото детство.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР