Били Джо Сондърс (26-0, 12 КО) се отправи към Канада,

...
Били Джо Сондърс (26-0, 12 КО) се отправи към Канада,
Коментари Харесай

Били Джо Сондърс с убедителна победа над Дейвид Лемьо

Били Джо Сондърс (26-0, 12 КО) се насочи към Канада, с цел да се изправи против локалния любимец и нямаше по какъв начин да се показа по-добре, доминирайки над Дейвид Лемьо (38-4, 33 КО) в продължение на всичките 12 рунда, с цел да резервира купата си на WBO в междинна категория. Това демонстрират и резултатите от съдийското решение - 117:111, 118:110 и 120:108 в интерес на Сондърс.

Дейвид Лемьо беше надигран от началото до края на тази борба, непрестанно клатещ се и промокаем удари към неуловимия, хлъзгав Сондърс, който просто доминираше и искрено направи Лемьо да наподобява втора класа боксьор на моменти.

"Знам какъв войник е Лемьо. Знех какво ще ми даде. Аз наподобявам елементарен за удряне, елементарен за нокаутиране, наподобявам на боксьор, който постоянно остава без въздух, само че в последна сметка не можеш да ме удариш ", съобщи натрупалия самонадеяност Били Джо Сондърс след края на борбата.

Сондърс също по този начин провокира Генади Головкин, който държи купите на WBC, WBA и IBF в междинна категория.

"Вече пребих задоволително хора. Головкин, продължаваш да казваш, че искаш моя колан. Ти ме предизвикваше, когато бях отвън форма и не изпитвах наслаждение от бокса. Ела в този момент и се бии с мен. Сега ще е друго. Ще нанасяш удари по въздуха ", добави Сондърс.

Дейвид Лемьо пък съобщи: "Това не беше най-хубавото ми показване. Свалям шапка на Били Джо, само че след втория рунд не можех да употребявам лявата си ръка по метода, по който желаех. Той се движеше доста, тъй че имах малко компликации с пласирането на ударите ".

Били Джо Сондърс диктуваше борбата от самото начало със своята по-слаба лява ръка и съумя да пласира 37%-та от опитите си за удар с нея (103 от 279), в съпоставяне със скромните 12 от 120 удара (10%) на Лемьо.

Мощните удари бяха много по-близки като Сондърс пласира 62, а Дейвид Лемьо 55, само че британеца пласира 41%-та от тези удари, което беше с 18%-та по-висок резултат от този на Лемьо, който просто не съумя да пласира логичен удар по време на цялата борба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР