Били Айлиш винаги е била доста потайна, що се отнася

...
Били Айлиш винаги е била доста потайна, що се отнася
Коментари Харесай

Това ли е новото гадже на Били Айлиш

Били Айлиш постоянно е била много потайна, що се отнася до персоналния ѝ живот. Напоследък обаче напряко обърка милионите си почитатели.
 Били Айлиш, документален филм Billie Eilish: The World’s A Little Blurry и какво ново ще научим за нея
В персоналния свят на Били Айлиш

Какво разкрива новият филмов откъс на документален филм за нея

В документалния филм Billie Eilish: The World`s A Little Blurry тя загатна за някакво скрито гадже. Слуховете я свързаха с артиста Матю Тейлър Ворс.

Били обаче очевидно доста се е забавлявала с девойките, участващи във видеото на новото ѝ парче Lost Cause. Толкова, че напряко написа в профила си в Instagram, че обича девойки.

Някои от почитателите ѝ се зачудиха какво става, а други напряко я упрекнаха, че го прави преднамерено, за да притегли повече внимание, написа Daily Mail.

Малко по-късно обаче стана ясно, че Били и Матю са създали дружно странствуване до Disneyland, Калифорния, а в медиите се появиха фотоси от сантименталната им разходка. Това сякаш разсея подозренията, че Били харесва девойки.

От фотосите се вижда, че Били и Матю откровено се забавляват в Disneyland - облечени повърхностно и с торби с лакомства.
 Били Айлиш, British Vogue и цялостната смяна във визията ѝ
Били Айлиш – руса, женствена и секси

Звездата е неузнаваема на корицата на Vogue

До този миг младата звезда нито е удостоверила, нито е отрекла връзката си с Матю Тейлър Ворс, който е 10 години по-голям от нея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР