Били Айлиш е едва на 17 години, но вече има

...
Били Айлиш е едва на 17 години, но вече има
Коментари Харесай

Били Айлиш нападна немско списание заради полугола снимка

Били Айлиш е едвам на 17 години, само че към този момент има милиони почитатели в по света. Талантът ѝ, несъмнено, е в основата на триумфа, само че заслуга имат и другите като звучене и жанр песни, които чуваме от нея.
 Apple, Share Your Gifts и MacBook - какво обръщение се крие в коледната реклама на компанията
Какво желае да ни каже Apple с коледната си реклама

Новата коледна реклама на компанията дава отговор

Немското издание на NYLON Magazine реши да се възползва от известността на Айлиш и да я постави на една от двете си корици на септемврийския брой. Корицата обаче е много по-различна от тези, които сме привикнали да виждаме.

Причината е, че са показали Айлиш като гол киборг. Концепцията на NYLON Magazine е да показа известни представители на поколението Z (родени след 1995 година до първите години на 21 век) по по-различен метод.

.@BillieEilish calls out NYLON Magazine for making a photoshopped image of her their official cover without permission from her:

“You’re gonna make a picture of me shirtless?! thats not real?? at 17? and make it the cover???? I did not consent in any way ” pic.twitter.com/PHhDygYQQm
— Pop Crave (@PopCrave) 29 август 2019 година
Оказва се обаче, че концепцията не е била съгласувана с изпълнителка и тя реагира много остро. В обществените мрежи Айлиш написа, че не им прави чест да поставят изображението на полуголо 17-годишно момиче на корицата си.

Другото, което е подразнило Били Айлиш е, че никой от NYLON не я е потърсил, с цел да изиска разрешението ѝ. Това, че е показана без никаква коса също е недопустимо, съгласно изпълнителката.

От списанието побързаха да отстранен фотографията от обществените си мрежи и се извиниха. От написаното от тях в Instagram излиза наяве, че корицата с Били Айлиш няма да види бял свят и се извиняват за това, че са я обидили, само че показват, че не са имали такова желание.

Американското издание на NYLON пък се разграничи от решенията, взети от сътрудниците им в Германия, написа The Guardian.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР