Билетите за втория мач от Националната футболна лига (НФЛ) във

...
Билетите за втория мач от Националната футболна лига (НФЛ) във
Коментари Харесай

Билетите за втория мач от НФЛ във Франкфурт свършиха за няколко минути

Билетите за втория мач от Националната футболна лига (НФЛ) във Франкфурт сред тимовете на Ню Инглънд Пейтриътс и Индианаполис Колтс бяха разпродадени за няколко минути във вторник.

На виртуалната опашка в интернет се подредиха повече от два милиона фенове на американския футбол, до момента в който стадион " Дойче Банк Парк " е с потенциал за единствено 48 000 души. Така над 98 % от искащите да се снабдят с скъпите пропуски ще останат разочаровани, че няма да могат да видят някои от най-хубавите играчи в света онлайн.

Мачът сред Ню Инглънд и Индианаполис ще се играе на 12 ноември. Седмица по-рано, още веднъж във Франкфурт, ще бъде срещата сред настоящия първенец в НФЛ Канзас Сити Чийфс и Маями Долфинс. Билетите и за нея също се продадоха за минути.

" Фенове се опитваха да си купят билети от повече от три милиона разнообразни електронни устройства. Има хора, които употребяват повече от едно устройство, с цел да усилят възможностите си. Въпреки това, това е колосална численост поръчки, която получихме ", сподели генералният управител на НФЛ за Германия Александър Щайнфорт.

Най-евтините билети за мача бяха с цена от 75 евро, а най-скъпите в продажба - по 225 евро. 

НФЛ направи дебюта си в Германия през предходната година, когато Мюнхен банкет тимовете на Тампа Бей Бъкъниърс с Том Брейди и Сиатъл Сийхоукс. Срещата мина при голям интерес от страна на почитателите, като поради наличието на Брейди бяха получени три милиона поръчки за билети.

Заради голямото търсене тази година не бе допустимо да се закупят повече от четири билета от един консуматор. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР