Билетите за волейболното събитие на годината - Евроволей 2023, вече

...
Билетите за волейболното събитие на годината - Евроволей 2023, вече
Коментари Харесай

Ясни са цените на билетите за eвропейското първенство по волейбол във Варна

Билетите за волейболното събитие на годината - Евроволей 2023, към този момент са в продажба, оповестиха от Българската федерация по волейбол.

България е съдомакин на Европейското състезание по волейбол за мъже от 28 август до 16 септември. Мачовете на родна земя ще се играят в Двореца на културата и спорта във Варна. Морската столица ще одобри всички мачове от група В, четири осминафинални и два четвъртфинални дуела.

Откриващият мач във Варна е на 29 август от 20:30 часа - в него България посреща Испания. Следващите мачове на избраниците на Пламен Константинов от груповата фаза са против Финландия (31 август), Украйна (2 септември), Хърватия (3 септември) и Словения (5 септември). Всички срещи на българския народен тим са от 20:30 часа.

Първите мачове в дните с по две срещи са от 17:30 часа. Осминафиналите във Варна са на 8 и 9 септември, а четвъртфиналите - на 11 септември.

Билетите за мача на откриването във Варна на 29 август от 20,30 часа, в който България приема Испания, са по 25 лв. и 30 лв. (в взаимозависимост от категорията на билета). Билетите за всяка среща от дните с по двама мача са на цени от 20 лв. и 25 лв.. Дневен билет за два мача е на обща цена от 30 лв..

За почитателите на българския народен тим, които желаят да посетят всички мачове на " лъвовете ", е налична опцията " Следвай тима си ", включваща петте дуела на България от груповата фаза. Цена на билета за петте мача е 80 лв. (за категория 2) и 100 лв. (за категория 1). По този метод цената за един мач на България би била 16 лв. или 20 лв. по отношение на категорията. Тази алтернатива е налична до два дни преди започването на мачовете от груповата фаза в България.

Налична е специфична алтернатива - " Билет за груповата фаза ". Той е на цена от 210 лв., в която са включени всички 15 мача във Варна. Феновете имат късмет да изберат и особено пакетно предложение " Евроволей България ". Цената е 300 лв.. В нея се включват 15 мача от груповата фаза, четири осминафинала и два четвъртфинала.

Деца до 7 години влизат без билет - без право на непокътнато място. Деца от 8 до 18 години и пенсионери (над 65 години) употребяват 50% понижение от цената на билета.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР