Билетите за шоуто се продават на цена от 30-4о паунда,

...
Билетите за шоуто се продават на цена от 30-4о паунда,
Коментари Харесай

Ето Къде Софка И Гринго Се Отърсват От Проблемите В България!

Билетите за шоуто се продават на цена от 30-4о паунда, написа „ Телеграф “. Желаещите да платят тази не дребна сума, с цел да видят Софка на сцената, ще имат опция и да похапнат щедро.

Със Софи и Гринго е и Лоренцо. Той даже си направил специфична прическа и се изрусил, с цел да може да впечатли някое русо момиче със сини очи.

Софка и нейният обичан мъж съчетават потребното с приятното. Служебните задължения ромската перла ловко съчетава с дълги разходки по магазините и циркулиране от кафе на кафе. Софи, Гринго и Лоренцо се отдадоха на шопинг в лондонските магазини. Макар че цените там не са по джоба на всеки, Софка няма защо да се тормози с тези цени за концерта си.



Освен обикалянето по магазините и кафенетата, фамилията си направи и доста фотоси в британската столица. Софка и Лоренцо не пропуснаха да се щракнат в алените телефонни кабини на Лондон, а Гринго си пусна фотография на фона на виенското колело, наричано „ Лондонското око “ или „ Колелото на хилядолетието “. То е издигнато през 1999-та година в чест на новото хилядолетие и е най-високото виенско колело в Европа.



Софи и Гринго обиколиха също „ Херодс “. Това е най-известният повсеместен магазин в Лондон. „ Херодс “ е считан за един от най-големите и фешън магазини в света. Площта на магазина възлиза на 90 000 кв. м., а личният състав му е над 5000 души. Всеки ден магазинът се посещава от над 300 000 индивида. Девизът на магазина е „ Всичко за всеки и на всички места “. „ Херодс “ се счита за едно от най-скъпите места в Лондон, само че това явно не е тормозило Софи Маринова и Гринго.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР