Билетите за приятелския мач между България и Беларус на 26

...
Билетите за приятелския мач между България и Беларус на 26
Коментари Харесай

БФС иска 100 лева за ВИП билет за контролата срещу Беларус

Билетите за приятелския мач сред България и Беларус на 26 февруари от 17:00 ч. на стадион " Васил Левски " към този момент са в продажба в мрежата на Eventim. Двубоят е генерална подготовка за отбора на Георги Дерменджиев преди решителния плейоф против Унгария през март.

Цените на пропуските са както следва:

Сектор " А " - 15 лева
Сектор " В " - 10 лева
ВИП 1 категория - 100 лева
ВИП 2 категория - 40 лева

БФС и формалният сътрудник на съюза Vivacom също по този начин не престават самодейността " Семеен бранш ", която дава опция на родителите да заведат децата си в обособена за задачата зона (сектор А, блок 8) на преференциални цени - възрастният купува билет на действителната му цена за бранш А (15 лева.) и има право да заведе до три малолетни лица против спомагателни 2 лв. на пропуск. Напомняме, че родителят или настойникът е задължен да попълни изискваната от закона декларация за компаньон.

Българският футболен съюз създаде и особено предложение за искащите да посетят пролетните дуели на мъжкия народен тим във ВИП-ложите на стадион " Васил Левски ".

Срещу сумата от 200 лева ентусиастите получават златен достъп до хоспиталити зоната за приятелския мач с Беларус (26 февруари, 17:00 ч.) и баража с Унгария (26 март, 21:45 ч.), като при триумф на националите ни в баража пакетният билет ще подсигурява 50-процентова отстъпка за финалния плейоф против Исландия или Румъния на 31 март (ВИП-билетът ще бъде на стойност 50 лева вместо номиналните 100).

Продължава и продажбата на билети за баража сред България и Унгария.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР