Билетите за предстоящия сблъсък между ЦСКА и Левски вече са

...
Билетите за предстоящия сблъсък между ЦСКА и Левски вече са
Коментари Харесай

ЦСКА пусна в продажба билетите за Вечното дерби

Билетите за идния конфликт сред ЦСКА и Левски към този момент са в онлайн продажба в мрежата на URBO.

Вечното дерби ще се играе в понеделник (17 април) от 17:30 часа на Националния стадион " Васил Левски ".

Привържениците на ЦСКА ще бъдат настанени в секторите " А " и " Г ", а почитателите на " сините " - в секторите " В " и " Б ".

Цените на билетите:

- Сектор " А " - 20 лева

- Сектор " Б " - 10 лева

- Сектор " В " - 20 лева

- Сектор " Г " - 10 лева

- ВИП ложа - 130 лева

Деца до 7 година влизат на стадиона гратис

Билетните каси на стадион " Българска войска " ще работят през днешния ден (вторник), в сряда, четвъртък, петък, събота и неделя от 10 до 18 часа, а в деня на мача - от 10 ч. до края на първото полувреме.

В понеделник ще бъде отворено и гишето на улица " Гурко " пред Националния стадион, като там билети ще се продават също от 10 ч. до края на първото полувреме на дуела.

ВАЖНО: Притежателите на абонаментни карти за стадион " Българска войска " могат да посетят дуела единствено с тях както следва:

- Картодържателите с карти за бранш " А " на стадион " Българска войска " за дербито ще бъдат настанени в бранш " А ", ложи 5, 6 и 7, както и в блок 8 на Националния стадион " Васил Левски " (вход 2)

- Картодържателите с карти за бранш " В " на стадион " Българска войска " за дербито ще бъдат настанени в бранш " А ", блок 9 на Националния стадион " Васил Левски " (вход 25).

- Картодържателите с карти за бранш " Г " на стадион " Българска войска " за дербито ще бъдат настанени в бранш " Г ", блок 38, 39, 40 и 41 на Националния стадион " Васил Левски " (входове 19, 20 и 21).

- Притежателите на абонаментни карти за ВИП ложата на стадион " Българска войска " ще бъдат настанени в ВИП ложа 8 на Националния стадион " Васил Левски ". Те ще получат своята покана, представяйки своята абонаментна карта при влизането си на формалния вход.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР