Билетите за предстоящия първи мач на Марица (Пловдив) от Шампионска

...
Билетите за предстоящия първи мач на Марица (Пловдив) от Шампионска
Коментари Харесай

Билетите за Марица - ЛП Сало вече са в продажба

Билетите за идния първи мач на Марица (Пловдив) от Шампионска лига 2018 към този момент са в продажба. Този четвъртък, 19 октомври, от 19:00 б.в. шампионките на България посрещат финландския отличник ЛП Сало (Сало) във превъзходната зала Колодрума в Града под тепетата.

Срещу скромната сума от 5 лв. всеки искащ ще може да изгледа онлайн от трибуните непредвидимия първи дуел сред двата отбора от най-престижното клубно съревнование в света. Както нормално, за възпитаници и пенсионери входът е безвъзмезден.

LP SALOn matka kohti Bulgariaa käynnistyi mm. Salon kirkon kulmalta. @CEVolleyballCL #CLVolleyW pic.twitter.com/Vr5OndNJca
— LP Viesti (@LPViesti) 16 октомври 2017 година
Възобновява се и почналата предходната година традиция с лотария да бъде изтеглен номерът на билета на един късметлия от публиката, който ще си тръгне със специфична премия.

Билетите се продават онлайн тук , както и на място в цялата мрежа на Ticketportal , включваща бензиностанциите на OMV, магазините Office 1 Superstore и Офис 2 и книжарниците Booktrading. Билети ще се оферират и на касата в зала Колодрума преди мача.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР