Билетите за първия мач на ЦСКА от групите на Лига

...
Билетите за първия мач на ЦСКА от групите на Лига
Коментари Харесай

ЦСКА пусна в продажба билетите за Клуж, благодари на две министерства


Билетите за първия мач на ЦСКА от групите на Лига Европа против Клуж към този момент са в продажба. 30% от потенциала на стадион " Васил Левски " ще бъде отворен за почитатели, което е добра вест.

Ето какво написа в уеб страницата на ЦСКА:

" Армейци,

Клубът ни изрича големи благодарности на Министерството на здравеопазването и Министерството на младежта и спорта, които позволиха потенциалът на Националния стадион " Васил Левски " да бъде ангажиран до 30% за мача с ЧФР Клуж, според напътствията на УЕФА.

В тази връзка Ви осведомяваме, че ЦСКА подписа контракт за партньорство със софтуерната платформа URBO, която ще бъде ангажирана с разпространяването на билетите за мачовете от груповата фаза на Лига Европа.

Сътрудничеството включва продажба на билети на каса, посредством платформата на компанията и нейните парнтньори, обществените мрежи на ЦСКА, а в миг на разработка е план за мобилна апликация на клуба.

В продажба към този момент са пропуските за първата среща на 22 октомври с румънския първенец. Както към този момент обявихме, всички картодържатели ще получат СМС с неповторим код, който им обезпечава в границите на идващите три дни преимущество да закупят по 2 билета с 10% отстъпка от цената. В известието на мобилния телефон ще има прикачен линк и след съответната регистрация те ще могат да си ги поръчат онлайн. Тези, които желаят, ще могат да си вземат билетите и на място на долупосочените каси при показване на неповторимия код. За облекчение се дава опция един последовател да закупи и полагащите се билети за своите другари, стига да показа техните кодове. Опцията ще завърши до 23:59 чaса в петък, след което невзетото количество ще бъде пуснато в свободна продажба. В такава към този момент е и останалата свободна квота от потенциала на стадиона, а почитателите могат да се снабдят с пропуски по няколко метода:

- На касите до фенмагазина на стадион " Българска войска " всеки работен ден от 10:00 до 19:00часа. В събота касите ще работят от 14:00 до 20:00 часа, а в неделя от 12:00 до 18:00 часа.

- Онлайн на следния линк: Билетите ще могат да бъдат поръчани и с натрапен платеж единствено до петък (16 октомври) до 17:00 часа, като би трябвало наложително да бъдат заплатени и взети до понеделник (19 октомври) до 17:00ч. След това този метод на заплащане няма да е вероятен.

Не забравяйте, че съгласно наложителните условия на УЕФА пропуските са поименни. При влизане на стадиона ще се ревизира дали посочените данни в билет и документ за идентичност съответстват.

Също по този начин Ви осведомяваме, че за организацията на мача, огромна част от най-атрактивните места в Сектор А са блокирани за техническа и буферна зона за щабовете на двата тима и за спонсори и сътрудници на европейската централа.

Молим Ви за спомагателна информация, механически проблеми и уточнения да се свържите непосредствено с представителите на платформата URBO на телефон: 0883288056 и имейл адрес: [email protected]. Те единствени ще могат да ви дадат насоки и уточнения, касаещи разпространяването на билетите.

Очакваме Ви на стадиона!

Само ЦСКА! ".
 ЦСКА с 4 победи от 4 участия в групи в евротурнирите
ЦСКА с 4 победи от 4 участия в групи в евротурнирите

Вижте против кои тимове са те
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР