Билетите за първия двубой на България в квалификациите за Евро

...
Билетите за първия двубой на България в квалификациите за Евро
Коментари Харесай

БФС пуска билетите за квалификацията за Евро 2020 срещу Черна гора

Билетите за първия дуел на България в квалификациите за Евро 2020 ще бъдат пуснати в продажба на касите на стадион " Васил Левски " в четвъртък, 14 март. На 22 март от 19:00 часа селекцията на Петър Хубчев посреща Черна гора, а от края на февруари последователите получиха опция да резервират мястото си на трибуните посредством комерсиалната мрежа на Eventim.

Цените на билетите са както следва:

Сектор " А " - 40 лева
Сектор " В " - 30 лева
Сектори " Б " и " Г " - 12 лева
ВИП 1 категория - 300 лева
ВИП 2 категория - 100 лева

Притежателите на билети категория ВИП 1, с изключение на извънредни места във ВИП ложите на стадиона, изтънчен кетъринг и чудесно обслужване, при закупуването на 2 билета ще получат безвъзмезден пропуск за паркинг, който ще им бъде възложен след изпращане на номера на тяхната поръчка на [email protected].

БФС и формалният сътрудник на съюза Vivacom също по този начин не престават самодейността " Семеен бранш ", която дава опция на родителите да заведат децата си в обособена за задачата зона (сектор А, блок 8) на преференциални цени - възрастният купува билет на действителната му цена за бранш А (40 лева.) и има право да заведе до три малолетни лица против спомагателни 2 лв. на пропуск. Напомняме, че родителят или настойникът е задължен да попълни изискваната от закона декларация за компаньон.

Продължава и продажбата на пакетен билет за четирите домашен квалификационни срещи на България. Всеки почитател, закупил електронен пропуск за дуелите през 2019-а, получава над 50-процентно понижение от сумарната стойност на билетите за стадион " Васил Левски ". Това на процедура значи, че против номиналната цена за първите две срещи - с Черна гора на 22 март и с Косово на 10 юни, ентусиастите ще имат безвъзмезден достъп до трибуните за финалните борби с Англия (14 октомври) и Чехия (17 ноември).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР