Билетите за мача между ЦСКА и Ботев (Враца) вече са

...
Билетите за мача между ЦСКА и Ботев (Враца) вече са
Коментари Харесай

ЦСКА пусна билетите за мача срещу Ботев

Билетите за мача сред ЦСКА и Ботев (Враца) към този момент са в продажба. Това оповестиха " алените " на уеб страницата си.

Ето и цялостното известие:

" Билетите за мача против Ботев (Враца) към този момент са в онлайн продажба в мрежата на УРБО. Двубоят на Националния стадион " Васил Левски " от ХХI кръг на Първа Лига е плануван за 18 февруари (неделя) и стартира в 17:45 часа.

От петък (16 февруари) те ще бъдат пуснати и във физическа продажба на касите на стадион " Васил Левски ", намиращи се пред централния му вход, които ще сa с работно време от 10:00 до 18:00 часа, а в деня на мача - от 10:00 часа до края на първото полувреме на срещата.

Напомняме, че семействата на тима за втория полусезон ще се играят на Националния стадион " Васил Левски ", като ще бъдат отворени само секторите " А " и " Г ".

Цените на входните талони са следните:

- Сектор " А " - 16 лева

- Сектор " Г " - 8 лева

- ВИП ложа - 130 лева

Продължава и продажбата на абонаментните карти за пролетния полусезон.

Цените на картите са:

- Сектор А - 115 лв.

- Сектор Г - 55 лв.

- ВИП ложа - 650 лева

Картодържателите от бранш " В " на " Армията " е належащо да заемат местата си в бранш " А " на стадион " Васил Левски ", през обозначените входове на картите си.

ПОРЪЧАЙ СВОЯТА АБОНАМЕНТНА КАРТА ТУК > >

Семейните карти също остават в продажба. При засвидетелствуване на роднинска връзка, за първата закупена карта ще се заплаща цялата сума, при втора закупена карта фенът ще получи 25% отстъпка, а при трета карта за член на фамилията за ще би трябвало да бъдат платени единствено 50% от цената на абонаментната карта.

Допълнителна отстъпка ще употребяват и пенсионери, както и хора с ТЕЛК - цените за тези карти ще бъдат 50% от началната цена на секторите.

От този сезон ЦСКА ще предлага и карти за деца от 7 до 14 години. Детските карти също ще бъдат с 50% понижение.

ВАЖНО! Семейни, пенсионерски, ТЕЛК и детски карти ще се продават единствено на каса! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР