Билетите за мача ФК ЦСКА 1948 - ЦСКА ще струват

...
Билетите за мача ФК ЦСКА 1948 - ЦСКА ще струват
Коментари Харесай

ЦСКА получава 250 билета срещу 30 лева парчето

Билетите за мача ФК ЦСКА 1948 - ЦСКА ще костват 30 лв.. Цената е за всички браншове, в това число и за този на гостите. Домакините ще могат да ги закупят от клубния офис. В деня на мача на касите в Бистрица билети няма да се пускат.

Сезонните абонаментни карти за почитателите на ФК ЦСКА 1948 важат за тази среща. Гостуващата агитка пък ще може да се снабди с билети от мрежата на eventim.

Очаква се гостите да получат сред 250 и 300 билета. По закон домакините са длъжни да дават 10% от потенциала на оборудването за ентусиастите на ЦСКА.

От Сектор Г разгласиха още забавна информация по отношение на гостуването в Бистрица:

" БФС не промени решението си мачът ни на 12.03. да се организира в Бистрица. Изразяваме недоумението си от тази твърда позиция, поради следните фактори:

1. Официалното мнение на Столична дирекция на вътрешните работи и ГДНП е, че дуелът е рисков с заплаха от ексцесии. В публично писмо, входирано във футболната централа, полицията дава мнение срещата да не се организира в Бистрица от опасения, че не могат да се подсигуряват редът и сигурността на посетителите и жителите на региона.

2. Кметът на Бистрица – господин Самуил Попов, с публично писмо, входирано до БФС, също показва своите терзания и смята провеждането на мача за „ извънредно рисковано за публичния ред и сигурност “, а стадиона дефинира като несъответствуващ.

Бихме желали да осведомяваме и за следното:

1. Представител на БФС на вчерашната публична среща сред ЦСКА, клуба хазаин и полицията не участва, което намираме за извънредно безконтролно.

2. Единственият мотив, който получихме в отбрана на взаимното решение на футболната централа и клуба хазаин, беше „ опазване на спортния феърплей “. Като образци бяха изтъкнати извършените срещи с „ Левски “ и „ Лудогорец “ в Бистрица. Тези съпоставения намираме за неуместно опрощение.

Нашите многохилядни почитатели одобряват персонално съществуването на клуб, основан за да пречи, предизвика и краде историята на ЦСКА, по тази причина и отношението към отбора от Бистрица се показва доста по-бурно и буйно. Това от своя страна повишава риска по време на мачове сред двата тима. И до момента в който на ст. „ Българска войска “ изискванията разрешават провеждането на мача заради размера, обезопасеността и най-много неналичието на гостуваща агитка, то на дребния стадион в Бистрица всички предпоставки за ексцесии са налице.

3. Клубът от Бистрица дава 250 билета за почитателите на ЦСКА на цена от 30 лева Пропуски за останалата част на стадиона няма да бъдат пускани в свободна продажба, а ще се купуват против даване на персонална карта от офисите на клуба. Определяме това решение като иноваторско, поради това, че надали има различен клуб в света, който да не продава билети на почитатели, които не познава персонално. Но това пък е единственото, което можем да си разбираем в цялата тази нелогична обстановка.

За край – ЦСКА Е САМО ЕДИН! ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР