Билетите за гостуването на актьора Джон Малкович със спектакъла В

...
Билетите за гостуването на актьора Джон Малкович със спектакъла В
Коментари Харесай

Гледаме Джон Малкович на театрална сцена в България с билети от 50 до 400 лв.

Билетите за гостуването на артиста Джон Малкович със спектакъла " В самотата на памуковите полета " в Народния спектакъл на 16, 17 и 18 февруари ще бъдат пуснати в продажба в 12 часа на 25 януари. Те ще се продават както на касите на театъра, по този начин и в Евентим.
Прочетете още
Представлението е по едно от най-мистериозните творби на актуалното творчество от Бернар-Мари Колтес. Режисьор е Тимофей Кулябин. Малкович си партнира с литовската актраса Ингеборга Дапкунайте ще пренесат публиката в едно друго измерение – „ В самотата на памуковите полета “. Гостуването е част от международното турне на огромния артист, а представлението е част от програмата на Дайлес спектакъл в Рига.

Едва ли е належащо да се написа дълготрайно, с цел да бъде показан Джон Малкович, прочут на публиката от множеството си функции в най-могъщата киноиндустрия - Холивудската. Неговата партньорка Ингеборга Дапкунайте също има сериозен опит на сцена. Литовката си партнира с Малкович не за първи път. Двамата имат взаимни планове на сцената на спектакъл Steppenwolf в Чикаго и спектакъл Ronacher във Виена. Малкович влиза в ролята на режисьор, в който играе в лондонския спектакъл Sheftesberry. Ингеборга Дапкунайте е работила и с режисьори като
Абитуриентски мъжки костюми
Еймунтас Някрошюс, Кевин Спейси, Михаел Щурмингер, Ева Енслър (авторката на " Монолози за вагината ".

Билетите за спектакъла костват от 50 до 400 лева, завършени в осем ценови категории, написа " Площад Славейков ". " В самотата на памуковите полета " ще се играе на британски език, а на специфични монитори ще вървят надписи на български.

Фотография: Марис Морканс

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg