Билетите за финала на Купата на България по баскетбол за

...
Билетите за финала на Купата на България по баскетбол за
Коментари Харесай

Билетите за финала за Купата на България вече са в продажба

Билетите за финала на Купата на България по баскетбол за мъже към този момент са в продажба.

Новият притежател на трофея ще бъде избран в ДКС „ Васил Левски “ във Велико Търново на 3 март.

Мачът ще стартира в 17:30 часа.

Всички фенове на играта, посетители и поданици на старопрестолния град, ще могат да се снабдят с билети за дуела, в който ще се опълчват Рилски състезател и Левски Лукойл, на цена 5 лева Пропуските ще се продават в мрежата на ticketpro.bg, в бензиностанциите в страната и в Културно осведомителния център на град Велико Търново.

От на следващия ден скъпите хартийки ще бъдат разполагаем на почитателите и на касите на ДКС „ Васил Левски “, оповестяват от родната федерация.

Организаторите и домакините на финала направиха жест към малчуганите до 10-годишна възраст, които ще влизат гратис в залата.

Свободен вход ще бъде обезпечен за всички проведени тимове от школите за подрастващи в страната, които пожелаят групово да посетят мача.

Единственото изискване за тях е децата да са облечени в екип (анцуг) на клуба си. Представителите на школите, искащи да участват, могат да заявят това на e-mail: [email protected].

За втора поредна година спечелилият в шампионата ще получи трофей-уникат. Купата е направена по поръчка в Професионална гимназия „ Велизар Пеев “ в Своге. Бронзовото украшение тежи цели 14 кг.

За изгубилите финала е очакван възпоменателен плакет.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР