Билетите за европейската квалификация между младежките отбори на България и

...
Билетите за европейската квалификация между младежките отбори на България и
Коментари Харесай

Пуснаха в продажба билетите за евроквалификацията България U21 – Молдова U21

Билетите за европейската подготовка сред младежките тимове на България и Молдова на 16 ноември 2021 година от 18:30 ч. на ст. " Славия " в София са в продажба в и всички офиси на EasyPay в страната.

" Призоваваме последователите да се възползват от системата iPass, позволяваща сами да отпечатват билета си или да го изтеглят на електронно устройство.

Цената на билета за мача е 2 лева

БФС припомня на последователите, искащи да проследят онлайн срещата сред България U21 и Молдова U21, че заради условие на здравните управляващи са длъжни да показват на входа годен Коронавирус документ за имунизация или преболедуване (на електронен или книжен носител) или документ, удостоверяващ негативен PCR тест (направен най-късно 72 часа преди мероприятието) или антигенен подобен, изработен най-късно 48 часа преди дуела. Зрители без сходен документ няма да бъдат позволени на трибуните.

Билетите за дуела ще бъдат пуснати във физическа продажба на касите на стадион " Славия " в деня на дуела - 16 ноември (вторник), от 12:00 ч ", оповестяват в формалния уебсайт на БФС.
 Силвестър Джаспър и Валентин Антов с повиквателна за младежкия ни народен тим
Силвестър Джаспър и Валентин Антов с повиквателна за младежкия ни народен тим

Вижте кои са другите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР