Билетите за двубоя между Ботев (Пловдив) и Берое вече са

...
Билетите за двубоя между Ботев (Пловдив) и Берое вече са
Коментари Харесай

Ботев Пд реагира бързо с билетите за дербито

Билетите за дуела сред Ботев (Пловдив) и Берое към този момент са пуснати в продажба, осведомиха от пловдивския футболен клуб. Двубоят сред двата отбора от 12-ия кръг на Първа лига е в събота от 20:00 часа на стадион " Христо Ботев ".

Както е известно, по-рано през днешния ден от Апелативната комисия към Българския футболен съюз почетоха жалбата на " канарчетата " и анулираха наказването на " жълто-черните " мачът да се играе без аудитория, като за срещата затворена ще остане единствено естрада " Изток ".

т клуба прецизират, че всички притежатели на сезонни карти за естрада " Изток " ще могат да заемат своите места на Централната естрада на " Колежа ".

Пропуските за срещата към този момент са налични за закупуване онлайн, а в събота от 9:00 часа сутринта ще отворят и билетните каси пред стадион " Христо Ботев ". Всеки, закупил билет онлайн, ще получи 5% отстъпка от цената на билета.

Цените на билетите са следните:

Цената на единичните билети е както следва:

Трибуна Юг - 15 лева;

Трибуна Север - 15 лева;

Централна естрада (блок А1 и А7) - 25 лева;

Централна естрада (блок А2 и А6) - 30 лева;

Централна естрада (блок 3, 4 и 5) - 40 лева;

Централна естрада (блок Premium 1 и 3) - 45 лева;

Централна естрада (блок Premium 2 VIP с кетъринг) - 80 лева;

- деца до 4 години (включително) - влизат гратис на мачовете (без място)

- за всички останали браншове: деца сред 5 и 14 години (включително), както и пенсионери над 65 години - употребяват 50% отстъпка от цената на билета, като имат място на трибуните. За тях билетите ще се продават единствено на каса и в магазините.

- за инвалиди с инвалидни колички, както и за техните асистент-придружители, входът е безвъзмезден. За тях е обособено особено място пред централната естрада, като те ще влизат през входа сред централната и южните трибуни.

Пропуските за почитателите на Берое могат да бъдат закупени в деня на мача на каса пред гостуващия бранш.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР