Билетите за домакинския мач на Левски срещу Витоша (Бистрица) от

...
Билетите за домакинския мач на Левски срещу Витоша (Бистрица) от
Коментари Харесай

Левски намали цените на билетите за неделя

Билетите за домакинския мач на Левски против Витоша (Бистрица) от 19-ия кръг на ППЛ към този момент са пуснати в предварителна продажба. Срещата е на 8 декември, неделя, от 16:30 часа на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “. По решение на управлението на клуба, пропуските ще са с понижени цени, като в Сектор „ А “ (Блок 1,2, Блок 4, Блок 5, 6 и 7 и Прес ложа) ще се влиза против 10 лева, в Сектор „ В “ против 7 лева, а в Сектор „ Б “ против 5 лева

Билети се продават в формалния магазин на ПФК „ Левски “ в бранш " A " на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов " от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят пропуск също по този начин от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

В деня на мача (8.12.) билети ще се продават на касите пред Сектор " A ", на улица „ Тодорини кукли “ №47 и на улица „ Река Велека “ (арката пред Сектор „ А “) от 12:00 часа до края на първото полувреме на срещата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР