Билетите за домакинския мач на Левски срещу Черно море от

...
Билетите за домакинския мач на Левски срещу Черно море от
Коментари Харесай

Левски пусна по-евтини билети за мача с Черно море

Билетите за домакинския мач на Левски против Черно море от осминафиналите на шампионата за Купата на България към този момент са пуснати в предварителна продажба, осведомят от "синия " клуб. Срещата е на 4 декември, от 17:30 часа на стадион "Георги Аспарухов ".

По решение на управлението на клуба, пропуските ще са с понижени цени, като в Сектор А (Блок 1,2, Блок 4, Блок 5, 6 и 7 и Прес ложа) ще се влиза против 10 лева, в Сектор В против 7 лева, а в Сектор Б против 5 лева Билети се продават в формалния магазин на Левски в Сектор A на "Герена " от 10:00 до 19:14 часа.

В деня на мача (4.12.) билети ще се продават на касите пред Сектор "A ", на улица "Тодорини кукли " №47 и на улица "Река Велека " (арката пред Сектор "А ") от 12:00 часа до края на първото полувреме на срещата. Входовете на стадиона ще бъдат отворени в 16:30 часа. Внасянето на храни и питиета на стадиона е неразрешено.

В мощ остава акцията на Левски, целяща да притегли от ден на ден фамилии и деца на стадиона. В този мач още веднъж ще бъде отворен Блок 3 в Сектор A - редове от 1 до 22 включително (места от 16 до 30), в който против билет от 10 лева всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 година Двама възрастни с до две деца до 14 година пък ще влизат на тези места против 15 лева Пропуските са с закрепен вход 1 на бранш A.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор A - 10 лева (Блок 1,2, Блок 4, Блок 5, 6 и 7 и Прес ложа), 30 лева (Ложа 2 и 3), 77 лева (VIР - достъп до VIР салона с кетъринг).

Сектор В - 7 лева

Сектор Б - 5 лева

Сектор Г - 7 лева (гости)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР