Билетите за дълги пътувания с влак в Германия ще бъдат

...
Билетите за дълги пътувания с влак в Германия ще бъдат
Коментари Харесай

Германия намали цените на жп билетите за първи път от 17 г.

Билетите за дълги пътувания с трен в Германия ще бъдат понижени за първи път от 17 година Това е част от ограничения за запазване на околната среда, които влизат от тази година. Властите желаят да създадат железопътния превоз по-достъпен и прелъстителен, написа " Гардиън ".

Цените на билетите за пътешестване с трен над 50 километра в страната ще бъдат понижени с 10%. " Дойче бан " също ще понижи цените на специфичните оферти и спомагателните услуги като превозване на колела.

По-евтините билите са в следствие решение на държавното управление да понижи Данък добавена стойност върху пътуването с трен от 19 на 7%.

От националния железопътен транспортьор имат вяра, че по-ниските цени на билетите ще привлекат още 5 милиона пасажери на година.

Не всички пътуващи с трен в Германия могат да чакат по-евтини билети през 2020 година Цените на билетите за къси дистанции и публичния превоз в райони като Берлин, Хамбург, Бранденбург и Рейнланд ще бъдат увеличени от началото на тази година, отбелязва ДПА. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР