Билетите за България - Словения в продажба от днесБилетите за

...
Билетите за България - Словения в продажба от днесБилетите за
Коментари Харесай

Билетите за България - Словения в продажба от днес

Билетите за България - Словения в продажба от през днешния ден
Билетите за последния домашен мач на България от груповата фаза на шампионата "Лига на нациите" - против Словения на 19 ноември, към този момент са в продажба в мрежата на Eventim. Двубоят ще се състои от 21:45 часа на Националния стадион "Васил Левски", а лоялните последователи на "лъвовете" още веднъж ще имат опция да се снабдят с пропуски на преференциални цени.

Всеки почитател, закупил билет за идния мач на България с Кипър (13 октомври, 21:45 ч.), получава автоматизирана 50-процентова отстъпка от цената на билетите за дуела със Словения. За да се възползва от промоцията, притежателят следва да вкара първите 19 числа от баркода на билета за България - Кипър в полето "Код за ваучер" на уеб страницата на Eventim. Промо-кодът би трябвало да се вкара най-рано 24 часа след закупуването на пропуск за срещата с Кипър, с цел да бъде деен.

Промоцията ще продължи до началото на самия мач на България против Словения.

Цените за дуела са както следва:

Сектор "А" - 30 лева

Сектор "В" - 20 лева

Сектори "Б" и "Г" - 10 лева

ВИП 1 категория - 200 лева

ВИП 2 категория - 100 лева

БФС и формалният сътрудник на съюза Vivacom също по този начин не престават самодейността "Семеен сектор", която дава опция на родителите да заведат децата си в обособена за задачата зона (сектор А, блок 8) на преференциални цени - възрастният купува билет на действителната му цена за бранш А (30 лева закрепено, 15 лева с код за ваучер) и има право да заведе до три малолетни лица против спомагателни 2 лв. на пропуск. Напомняме, че родителят или настойникът е задължен да попълни изискваната от закона декларация за компаньон.

Продължава и продажбата на билети за втория мач на националите ни - против Кипър на 13 октомври. Пропуските могат да се закупят от уеб страницата на Eventim, а на касите на стадион "Васил Левски" ще бъдат пуснати на 5 октомври, петък. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР