Билети за мача между Партизан (Сърбия) и Олимпиакос (Гърция) от

...
Билети за мача между Партизан (Сърбия) и Олимпиакос (Гърция) от
Коментари Харесай

Баскетболистки от Самоков ще присъстват на дербито Пaртизан - Олимпиакос в Евролигата

Билети за мача сред Партизан (Сърбия) и Олимпиакос (Гърция) от Евролигата за мъже получи тимът на ПГ " Константин Фотинов ", формиран най-вече от състезателки на БК Рилски състезател, който завоюва купата на извършените през предходната година Световни училищен игри по баскетбол, оповестиха от клуба.

Пропуските са обезпечени от Община Самоков със съдействието на БК Рилски състезател и мениджърът на отбора Бранко Миркович.

Двубоят е на следващия ден от 21:00 часа българско време, а Олимпиакос е воден от най-хубавия български баскетболист сега Александър Везенков.

Освен билетите, на девойките е обезпечен превоз и нощувка в хотел, който се намира в непосредствена непосредственост до залата на сръбския гранд Партизан - " Щарк Арена ".

" Насладете се на страстта от пътуването и атмосферата в залата, тъй като това е нещо, което не се изживява всеки ден. С тези думи заместник-кметът на Община Самоков Люба Кленова и президентът на Рилски състезател инж. Петър Георгиев връчиха билетите и програмата за пътуването на баскетболистките, след което им пожелаха лек път и незабравими моменти в сръбската столица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР