Билети по 6 лв за всички сектори на стадион Българска

...
Билети по 6 лв за всички сектори на стадион Българска
Коментари Харесай

ЦСКА пусна евтини билети за реванша с Ботев

Билети по 6 лева за всички браншове на стадион " Българска войска " пусна управлението на ЦСКА за реванша с Ботев Пловдив от полуфиналите на шампионата за Купата на България. Двубоят е на 24 април, сряда, от 19,00 часа, а желанието на клуба е стадионът да бъде цялостен.
 Николай Киров подвигна мерника на ЦСКА
В първата среща в Пловдив " алените " отстъпиха с 2:3 с човек по-малко на терена. От ЦСКА се оплакаха от съдията Николай Йорданов, който подмина игра с ръка на футболист на Ботев в наказателното поле и не отсъди дузпа.

" Това, което се случи довечера, е насмешка. Визирам дузпата и втория гол на Ботев (Пловдив). При попадението има безспорен фаул за жълт картон в центъра. Подминава се, провеждат контраофанзива и ни вкарват ”, гневен бе основният управител Стойчо Стоилов.
“При 0:2 е мъчно, само че ние съумяхме да се върнем в мача и с човек по-малко. Хандбал в наказателното поле имаше, само че се вършат на луди. Като е дадена една дузпа, за какво да не се даде втора? Убийство на футбола - това вършат. Ние обаче сме по-стойностният тим и ще продължим ”, сподели още Стоилов.

Преди реванша с Ботев на ЦСКА следва мач в събота с Левски. В лагера на " алените " бяха зарадвани с положителни вести към контузените Тиаго Родригес и Кристиан Малинов. Португалецът ще възобнови тренировки през днешния ден, осведоми " 24 часа ". Малинов пък е изцяло подготвен и е на линия за конфликта със " сините ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР