Билети между 10 и 20 лева предвиждат от волейболната ни

...
Билети между 10 и 20 лева предвиждат от волейболната ни
Коментари Харесай

Евтини билети в Колодрума за Лигата на нациите

Билети сред 10 и 20 лв. плануват от волейболната ни федерация за едно от най-големите и атрактивни спортни събития в Пловдив за годината – шампионата от Лигата на нациите при мъжете. Мачовете са на 28, 29 и 30 юни в Колодрума с присъединяване на България, Иран, Сърбия и Съединени американски щати. Билетите ще костват 10,15 и 20 лв. дневно, което значи, че на тези цени ще могат да се гледат два мача. Предвиждат се и пакетни билети от 50 лева за трите дни. Очаква се срещите да стартират в 17 и 20.30 часа, като националите ще играят в по-късния час.

" Очаквам ползата на пловдивската аудитория към Марица да се придвижи и към мъжкия народен тим, който за пръв път ще играе в Пловдив ", разяснява президентът на федерацията Данчо Лазаров, който прегледа Колодрума в компанията на кмета на Пловдив Иван Тотев, зам. кмета Георги Титюков, президента на Марица и член на УС на централата Илия Динков и изпълнителния шеф на федерацията Станислав Николов.

Сигурен съм, че Лигата на нациите ще се трансформира в едно ужасно събитие. Турнирът ще бъде стъпка към олимпийската подготовка във Варна в средата на август. Благодаря на кмета Иван Тотев и Община Пловдив за напъните на Пловдив за това домакинство. Вече започваме организацията, сподели още Данчо Лазаров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР