билеен конгрес на БСП се провежда в събота и неделя

...
билеен конгрес на БСП се провежда в събота и неделя
Коментари Харесай

БСП провежда 50-ти юбилеен конгрес

билеен конгрес на Българска социалистическа партия се организира в събота и неделя в Националния замък на културата в София.

В него ще вземат участие над 1000 посетители - близо 40 представители на дипломатическия корпус, кметове, интелектуалци, хора на науката и културата, депутати от Великото национално заседание, представители на парламентарната група на "БСП за България ", евродепутати, общински и регионални ръководители на Българска социалистическа партия от цялата страна. Акредитирани за отразяване на работата на конгреса са 78 публицисти от страната и чужбина.

На форума на Българска социалистическа партия ще бъде показан политически отчет, който ще включва доклад на Националния съвет на Българска социалистическа партия и на ПГ на "БСП за България ". Ще бъде прегледан и доклад на депутатите на Българска социалистическа партия в Европейския парламент, както и доклад на Общопартийната контролна комисия на Българска социалистическа партия. Ще бъде определен Национален съвет на Българска социалистическа партия и ръководител и членове на Общопартийната контролна комисия на партията.

Конгресът на левицата ще прегледа Резолюция против деянията и настъплението на неофашизма и неонацизма в Европа, както и Политическа декларация за развиването на Българска социалистическа партия и целите на нейната политика.

"Основните решения са 2. Едното е приемане на политическите документи, които да са насочна точка за уповавам се предварителните избори в България. Второто е да се избере новият народен съвет, който ще работи идващите 4 години ", разяснява пред Христо Проданов, ръководител на ПГ на Българска социалистическа партия за България.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР