Билбордове по улиците в Унгария изобразяват фон дер Лайен до

...
Билбордове по улиците в Унгария изобразяват фон дер Лайен до
Коментари Харесай

Урсула фон дер Лайен не се притеснява от атаката на Орбан срещу нея

Билбордове по улиците в Унгария изобразяват фон дер Лайен до Александър Сорос, 38-годишният наследник на милиардера Джордж Сорос и сегашен ръководител на фондациите " Отворено общество " (OSF), а текст с наедрял шрифт гласи: " Да не танцуваме на мелодията, която подсвиркват! "

Орбан, който твърди, че организира „ национална консултация ” против политиката на Европейски Съюз, този път замеси Урсула фон дер Лайен – обичаен негов конкурент, със семейство Сорос и OSF, откакто постоянно злословеше против тях в предишното. Известно е, че OSF поддържат организации на гражданското общество по света посредством даване на безплатни средства.

Необвързващата „ национална консултация ” на Орбан желае отговори със " за ” и " срещу ” по редица манипулирани изказвания за политиката на Европейски Съюз - да вземем за пример, че „ финансовата поддръжка от Брюксел за палестинската организация е достигнала и до Хамас “, и че „ Брюксел желае да сътвори мигрантски гета в Унгария “. Други въпроси са ориентирани против военната и финансова поддръжка на Европейски Съюз за Украйна, както и против кандидатурата на...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР