Билборд с две малки момиченца, окачен на дърво в наш

...
Билборд с две малки момиченца, окачен на дърво в наш
Коментари Харесай

Майка забрани на баща да вижда дъщерите си. Той окачи билборд СНИМКИ

Билборд с две дребни момиченца, окачен на дърво в наш град, освен учуди, само че и предизвика противоречиви усеща у хората в Мрежата. От поста, оповестен от мъж, излиза наяве, че двете деца са " окачени " по пътя им за учебно заведение, с цел да видят и знаят, че техният татко ги обича. Защо?

Ето какво е споделил Гражданинът Игрек:

" Когато един татко обича децата си и не се отхвърля от тях, а майката попречва срещите им, той прибягва до това - да постави билборд по пътя на децата за учебно заведение, с цел да знаят, че ги обича и не ги е оставил. 

По хипотеза в България правата се дават на майката - с оскъдни изключения. В това отношение бащата постоянно е ощетен; законът тук е строга мащеха за него. Това би трябвало да се промени.

Историята е от град в България, само че касае всички. Децата имат потребност от двамата родители по равно.

Не знаем противоположната страна на монетата каква е, само че този покъртителен акт ни кара да се замислим. "



Под поста бързо заваляха мнения, които за наслада в множеството случаи не опълчват просто бащи и майки, а са обърнати към децата - тези, за които сме подготвени да създадем всичко, с цел да са щастливи: 

" Винаги съм си мислела, че е цялостно безумство да използваш децата си като инструмент за възмездие против другия родител. Нагледала съм се на това и истината е, че никой не печели. Ощетени са единствено децата. Винаги. Независимо какви са връзките сред родителите (стига да не става въпрос за насилие), бащата и майката би трябвало да имат равни права. Не разбирам дами, които не дават децата на бащата, единствено тъй като той има нов сътрудник или с цел да го наранява съзнателно. Как не схващат, че децата им страдат, не знам. Важи и за двете страни ", написа Диляна Василева.

" Съгласна съм с всичко, единствено че до колкото знам - към този момент много постоянно се дават децата на бащите. От няколко самостоятелни места слушам, че юристи са казвали, че към този момент не е необичайност бащата да получи правата над детето. Иначе да - детето има потребност и от двамата си родители и не е редно да трансферират своите си проблеми върху децата ", мисли друга жена.

" Хубаво е да знаете и противоположната страна, тъй като има татковци, които след развода не помнят, че имат деца. Не знаят кой номер облекла носят, кой номер обувки им трябват или дали имат потребност от медикаменти, ортодонт или логопед. Съжалявам за този баща, тъй като всяко дете има потребност от двамата си родители и не трябва то да се усеща отговорно, че родителите са разграничени. Нито пък да страда. Но за жалост познавам доста повече майки, които се лишават от всичко, с цел да отгледат децата си, в сравнение с татковци. Съжалявам ", разсъждава Еми Цветкова.

" Жените, които лишават децата си от бащина любов и внимание, нанасят непоправими вреди върху душeвността им. Има един български сериал " Денят на бащата ", който доста тъкмо визира тези проблеми. Жената - майка в никакъв случай не би позволила да нанесе щета на детето си. Подобно държание е присъщо на комплексирани, лишени от майчино възприятие, егоистки. Законът е извънредно неправдив освен към бащите, а най-много към децата и не търпи отсрочване смяната му! ", обобщава Лилия Попова.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР