Билборд на английски език, с който служителите на МВР планираха

...
Билборд на английски език, с който служителите на МВР планираха
Коментари Харесай

Борисов на среща със синдикатите на МВР

Билборд на британски език, с който чиновниците на Министерство на вътрешните работи възнамеряваха да посрещнат евроделегатите у нас за откриването на председателството, беше свален.

На съвещанието на държавното управление в сряда министър председателят Борисов разпореди на министъра по европредседателството Лиляна Павлова да даде на Министерство на вътрешните работи синдикатите колкото билбордове желаят. Синдикална федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи (СФСМВР) обаче разгласи, че няма да употребява един от билбордовете , непокътнати за европредседателството, препоръчан им от премиера.

Според синдикатите отпуснатите в допълнение 55 милиона лв. за чиновниците на Министерство на вътрешните работи не са задоволителни.

И трите синдиката са склонни да прекратят протестната си подготвеност, в случай че през днешния ден реализиран сделка с премиера Бойко Борисов.

Валентин Попов, ръководител на СФС Министерство на вътрешните работи съобщи, че желаят да кажат на съгражданите си и на евроделегациите, че има проблем и този проблем би трябвало да се реши.

Румен Пелев, президент на Национален полицейски профсъюз уточни по Българска национална телевизия, че настояванията са за 15% нарастване на заплатите, тотална промяна в Министерство на вътрешните работи, с нов закон.

Калин Ников, шеф на Национален профсъюз "Полиция ", означи, че настояванията им са обективни и действително изпълними и не би трябвало от това да се плаши управлението на страната. Всички синдикати сме на едно мнение и ще продължим да го отстояваме, безапелационен беше той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР