Билавал Бхуто-Зардари казва, че Пакистан трябва да се адаптира към

...
Билавал Бхуто-Зардари казва, че Пакистан трябва да се адаптира към
Коментари Харесай

„Шокиран, ужасен, яростен и яростен“: Обнадежденият премиер на Пакистан критикува реакцията на правителството след наводненията

Билавал Бхуто-Зардари споделя, че Пакистан би трябвало да се приспособява към изменението на климата, с цел да оцелее.

Политик, който се бори за идващия министър-председател на Пакистан, даде обещание да влага в резистентност на климата, в случай че завоюва идващия месец.

Надеждата за министър председател Билавал Бхуто-Зардари беше външен министър по това време от опустошителното, което умъртви повече от 1700 души през 2022 година

Той беше подготвен да напусне държавното управление, тъй като нямаше нови планове за резистентност на климата, оповестени във федералния бюджет, последвали това пагубно събитие.

„ Бях подготвен да напусна “, сподели той пред Асошиейтед прес (АП) в сряда, като добави, че някои планове са включени едвам откакто той заплаши да напусне.

Страната е на две седмици надалеч от парламентарните избори, само че до момента единствено Пакистанската национална партия на Бхуто-Зардари е направила адаптивността към климата и устойчивостта основни задължения в своята платформа.

„ Все още пострадвам...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР