Билал Бари вкара две попадения в 8-ата и 89-ата минута,

...
Билал Бари вкара две попадения в 8-ата и 89-ата минута,
Коментари Харесай

Левски би Пирин, Карачанаков с голяма глупост, сините фенове нахлуха и го изгониха от терена

Билал Бари вкара две попадения в 8-ата и 89-ата минута, а с едно се отличи Димитър Костадинов (53).

За гостите се разписа Антон Карачанаков в 48-ата минута, след което направи огромна нелепост. Крилото притича близо 70 метра и от самото начало дразнеше почитателите на сините, които не се сдържаха и нахлуха на терена. Наложи се Станимир Стоилов и играчите на Левски да ги успокояват и възпират от разпра с играча на благоевградчани, а през това време той се прибра на тичешком в съблекалнята и не се върна на игрището, съобщи Sportal.bg.

Иначе преди първия съдийски сигнал сините показаха петте си нови попълнения Ноа Сунгберг, Цунами, Уелтън, Филип Кръстев и Келиън ван дер Каап.

Проверката започва с напън на домакините, които откриха резултата още в 8-ата минута. Костадинов изведе Марин Петков отляво в наказателното поле на гостите. Последва превъзходно паралелно центриране по земя към Бари, който вкара от метър в празната врата за 1:0.

В 25-ата минута благоевградчани получиха право да изпълнят фаул пред наказателното поле на Левски. Манолев шутира, само че високо над напречната греда.

До края на полувремето футболистите на Станимир Стоилов направляваха повече топката и на няколко пъти, най-много посредством Уелтън отляво, пробваха да осъществят по-опасни нападения, само че в последна сметка те не приключиха с удар към вратата на орлетата.

Второто полувреме стартира с състояние пред вратата на Пирин. Уелтън се възползва от неточност при пас на Дяков, напредна с топка в крайници и насочи мощен удар по земя, който Кирев с тъга избави.

Пирин изравни в 48-ата минута след топовен изстрел на Карачанаков. Голмайсторът на орлетата обаче направи огромна нелепост, преминавайки дистанцията от бранш "Г " до бранш "Б ", дразнейки публиката на сините. Запалянковците се ядосаха и част от тях нахлуха на терена, подгонвайки Карачанаков, а нападателят се прибра на тичешком в съблекалните и повче не се завърна на терена.

За държанието си той получи мъмрене от опитните си съотборници Светослав Дяков и Николай Бодуров.

Пет минути по-късно Левски още веднъж поведе. Това стана след шут на Димитър Костадинов от 7-8 метра, а благоевградчани претендираха, че голът не би трябвало да бъде зачетен, защото топката е напуснала очертанията на игралното поле, само че съдията не бе на същото мнение.

В 57-ата минута Левски бе покрай трето попадение след брилянтна офанзива. Костадинов "копна " технично топката за Михайлович, който шутира в десния непряк дирек.

В 61-ата минута Уелтън преодоля Бодуров, след което влезе на скорост в наказателното поле и последва конфликт със бранител на орлетата. Сините желаеха дузпа, само че реферът не уточни бялата точка.

Четвърт час преди края на постоянното време още веднъж в игра за Левски се завърна Георги Миалнов, който дълго време лекуваше травма.

Крайното 3:1 за сините оформи Бари в 89-ата минута. Той получи брилянтен извеждащ пас от Кордоба, преодоля Кирев и означи второто си попадение в мача.

Това бе предпоследната зимна контрола за Левски преди началото на пролетния полусезон. Във вторник отборът ще приключи поредицата си от инспекции с дуел против Царско село.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР