Била си на първа среща с готин мъж и си

...
Била си на първа среща с готин мъж и си
Коментари Харесай

10 начина да отблъснеш мъж на първа среща

Била си на първа среща с готин мъж и си уверена, че сте си изкарали феноменално.
Той е доста приветлив, химията е мощна, има привличане, всичко наподобява отлично. Разделяте се с другарска прегръдка или целувка по бузата и той ти споделя: „ Ще ти се обадя идната седмица “. Но идната седмица минава и никой не се обажда повече.
Ако не си сигурна какво тъкмо се случва, евентуално си мислиш, че си направила нещо неправилно. Честно казано, допустимо е и повода да не е в теб, а в него: някакви негови несигурности, луда някогашна, с която още е в връзки и какво ли още не.
Но е изцяло действително и да си съумяла да отблъснеш този мъж с едно от тези държания:

1. Прекалено бързо се влюбваш или скъсяваш дистанцията
Прибързаната романтика, фантазирането за общо бъдеще и четенето сред редовете на всяко изпратено известие плашат свестните мъже. За да опознаеш някого, би трябвало да мине задоволително време. Ако се влюбиш на първа среща и го покажеш с прекомерно интензивни усеща, проливен дъжд от думи и пояснения – най-вече да уплашиш индивида. Изразените непосредствено и нападателно усеща са стряскащи за мъжете, а дано си признаем – и за дамите, изключително в случай че се изсипят на първа среща. И още нещо: в случай че се чувстваш неустоимо привлечена към мъж на първата среща, бъди нащрек! Възможно е да загазиш. Много нарцисисти се стремят към съвършено първо усещане и в случай че го реализиран, ще се втурнат с цялостна мощ да те употребяват. Но в случай че индивидът е почтен, твоето прекомерно бързо влюбване сигурно ще го отдръпне.
Вместо това: Въпреки че хормоните са причина за физическото привличане, сантименталните усеща и даже любовта, е добре да успокоите ирационалните си усеща, породили се прекомерно рано, посредством мисъл и разсъдък. Пестете си страстите и не ги раздавайте с цялостни шепи на първия срещнат мъж!

2. Имаш натрапчиво и нестабилно държание
Несигурните дами с ниско самочувствие ще се смеят нервно, ще приказват прекалено много и ще се самоизтъкват по време на първа среща с чужд мъж. Подсъзнателно те се пробват да се самопрепоръчат, да се харесат, да си вдигнат акциите. За страдание това държание кара мъжете да бягат с триста в другата посока.
Вместо това: Поработете върху самочувствието си, преди да се впуснете в срещи с мъже. Самоуверените дами знаят цената си. Вместо да се притеснявате какво той мисли за вас, фокусирайте се върху себе си, полезността на личното ви време и внимание. Не се променяйте, единствено с цел да се харесате. Дръжте се гордо и не губете трезвата преценка за себе си.

3. Държиш се плахо и самозащитно
Ако те е боязън да демонстрираш интереса си към даден мъж и самозащитата ти е вдигната високо, евентуално ще се държиш неприветливо, високомерно и недостъпно. Страхът ти от фамилиарност блокира всевъзможни благоприятни условия за развиване на едни нови връзки. Но за твоя изненада, вместо да се бори за теб, е по-вероятно мъжът да се отдръпна. И признай си – това още повече ще те разочарова.
Вместо това: Запомни, и мъжете (дори привлекателните и успешните) се боят да не бъдат засегнати от жена. Затова се хвани, все едно той въпреки всичко те харесва и няма потребност да вдигаш летвата защитно. Ако не те харесва – си е негова загуба. Ти смъкна защитния гард и нищо няма да загубиш.

4. Говориш прекомерно доста за пари
Жените, които приказват и мислят за пари и придобивки, звучат заплашително за множеството мъже. Те желаят да чуят нейните мисли по отношение на упоритостите й, кариерата й, отношението й към връзката. Не желаят да знаят кой какъв брой изкарва и какво мисли тя по въпроса, в случай че не са мъже вид „ шугър предци “. За този трен обаче си има други пасажери.
Вместо това: Не обсъждай кой каква кола кара (и стой да мислиш за това!), не показвай, че те интересува съществено кой какви жилища има, какви облекла и бижута има, не го набутвай авансово в скъпи заведения за хранене и никога не коментирай кой какъв брой пари изкарва! А в случай че той ти се е сторил безпаричен или не задоволително обезпечен за теб, евентуално няма да очакваш с неспокойствие и позвъняването му.

5. Загубила си мистерията си
Жените, които са прекомерно открити и споделят прекалено много информация за себе си прекомерно рано, пресичат желанието на мъжа да ги предложения на втора среща. Ако тя му се стори „ отворена книга “, евентуално ползата му към нея съществено ще спадне.
Вместо това: Не споделяй персоналните си проблеми на първа среща (а даже и на втора). Не приказва за драмите на децата си, за кавгите с другари, за неприятните шефове или за неразбирателството с родителите си. Ако нещата се развият, ще имаш задоволително време, с цел да се оплачеш.

6. Настойчиво звъниш и преследваш мъжа
Един от знаците на неустановеност е импулсът да звъннеш на мъж, вместо да го оставиш той да се обади пръв. Дори да имаш положителни планове, той не разчита това като положителен знак. А и обадиш ли се първа, в никакъв случай няма да схванеш неговото същинско мнение за теб самата.
Вместо това: Стойностните мъже не желаят да ги гониш. Не обичат дами, които тичат след тях, тъй че в случай че той не ти се обажда, приеми, че просто не си пада по теб! По-добре продължи напред, вместо да се унижаваш да звъниш.

7. Правили сте секс на първа среща
Сексът на първа среща не е наложително равноценен на неуспех на бъдещата връзка, само че в случай че желаеме да развием мощни усеща един към различен, несъмнено има и по-умни способи. Да бъдеш прекомерно интимна с някой от първия път, значи да превърнеш другояче обещаващи връзки в нещо по-краткотрайно и ориентирано само към удоволствието.
Вместо това: Задай си въпроса за какво би трябвало да спиш с него на първа среща? Нима е чак толкоз прелъстителен? Или по-скоро се притесняваш да откажеш? А може би не си търсиш продължителна връзка, а просто забавление за вечерта?

8. Приличаш на „ златотърсачка “
Ако излизаш на срещи единствено поради статуса или парите на мъжа, рано или късно ще установиш, че интимността липсва. Когато мъжете търсят специфична и продължителна връзка, те се стараят да заобикалят дами, на които им проличава, че са налични на дадена цена. Дори тази цена да е извънредно висока.
Вместо това: Прецени кое е най-важно за теб: финансовата сигурност или любовта във връзката – и живей съгласно избора си.

9. Говориш за предишните си връзки
Мъжете не желаят да се съпоставят или да бъдат сравнявани с мъжете от твоето минало. Никога не е добра концепция да приказваш за отминалите си сантиментални връзки, за това кое не се е получило или какви са били някогашните. Освен в случай че с индивида към този момент не сте си толкоз близки, че да можете да си кажете всичко. Но това не се случва на първа среща сигурно.
Вместо това: Ако искаш да приказваш за някогашния си, по-добре показа на другарка, в сравнение с евентуалния нов.

10. Пиеш прекомерно доста
Ако си прекалила с пиенето на първа среща, евентуално си се държала неуместно. Освен, че си споделила неща, които не би трябвало, може би и не си съумяла да прецениш вярно с кого тъкмо си излязла на среща.
Вместо това: гледай да се ограничаваш до пиво, най-вече две, а в случай че не можеш – по-добре пий единствено минерална вода. Напиването е допустимо, единствено в случай че излезеш в града с приятелки, само че на първа среща може да е съдбовно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР