, бил в отчаяна нужда от пари, заяви съпругата му

...
, бил в отчаяна нужда от пари, заяви съпругата му
Коментари Харесай

Отчаяна нужда от пари принудила италианския капитан да стане руски шпионин

, бил в " обезверена " потребност от пари, съобщи брачната половинка му в изявление за вестник, оповестено в четвъртък.
Арестът на 56-годишния Валтер Биот късно във вторник на паркинг провокира дипломатическа битка сред Италия и Русия. В сряда, до момента в който външният министър Луиджи Ди Майо прикани съветския дипломат Сергей Разов, с цел да му бъде връчен формален митинг.
" Той не е малоумен, не е безконтролен. Просто беше обезверен ", сподели брачната половинка на Биот Клаудия Карбонара пред в. „ Кориере каузи Сера ”.
" Отчаян за нашето бъдеще и това на децата. "
 Ясно е името на италианския разузнавач и достъп до каква секретна информация е имал Ясно е името на италианския разузнавач и достъп до каква секретна информация е имал
Името на италианския морски офицер, арестуван по съмнение за предаване на поверителни документи и шпионаж в интерес на Руската федерация...
Заплатата на Биот от 3000 евро на месец била незадоволителна, с цел да устоя фамилията му с четири деца - едно от тях със съществени недъзи - и четири кучета, сподели Карбонара пред вестника. Ипотека в размер на 1200 евро, разноски за учебно заведение и такси за активност на децата предиздвикали флотския деец да съобщи секретни документи на руснака в подмяна на 5000 евро, сподели тя. „ Заради Ковид обедняхме “, сподели Карбонара, секс терапевт, добавяйки, че брачният партньор й не е обсъждал с нея авансово какво възнамерява да направи.
От 2015 година Биот работи в кабинета на началника на щаба на защитата. Той е упрекнат, че е снимал секретни документи на екрана на компютъра си ги е предавал на флаш памет, която полицията е конфискувала.
Полицията заяви, че карцерът е последвал продължителни следствия от италианската вътрешна разследваща организация AISI, с поддръжката на началника на щаба на защитата. В сряда Ди Майо съобщи пред Народното събрание, че този ход на Русия е " неприятелски акт, който ще има последици ".
Говорител на Кремъл съобщи в сряда, че се надява случаят да не повлияе на " доста позитивния и градивен темперамент " на връзките сред двете страни. Руското посолство в Рим в сряда също изрази " страдание " за експулсирането на двама членове от екипа на своето военно аташе.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР