Бил удушен с пердеИнвалид бе удушен с перде при кражба

...
Бил удушен с пердеИнвалид бе удушен с перде при кражба
Коментари Харесай

Убиха инвалид заради 1000 лева

Бил удушен с перде


Инвалид бе удушен с перде при кражба на близо 1000 лв.. Жестокото закононарушение било осъществено в петък в Тополовград, а малко по-късно убиецът бил задържан, оповестиха от полицията.

Тялото на 69-годишният самотноживеещ мъж Коста Д. било намерено от служащи, които отишли да довършат инвалидна рампа в дома му и да си получат парите. Трупът на болния човек бил в леглото, а служители на реда открили, че е умрял от задушаване. По време на следствието станало ясно, че инвалидът за последно се виждал със 39-годишен собствен комшия Христо В. (39 г.).

Първоначално той отричал да е причинител на убийството. Доказателства обаче го принудили по-късно да си признае. Станало ясно, че до момента в който бил на посетители на жертвата му изискал пари на заем. Коста обаче му отказал. След два дни Христо още веднъж посетил съседа си и двамата се скарали. Тогава по-младият мъж се нахвърлил върху домакина и почнал да го удря. Откъснал перде и го задушил с него. После взел парите, приготвени за заплащане на рампата и си тръгнал. При обиски в дома на Христо В. била открита част от плячката, както и пердето. Окръжната прокуратура в Ямбол е повдигнала обвиняване против арестувания.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР