Бил съм мамен само 2 пъти в живота си. Първият

...
Бил съм мамен само 2 пъти в живота си. Първият
Коментари Харесай

Президентът на Ал-Насър: Прецакаха ме! Роналдо е пълно менте!

Бил съм мамен единствено 2 пъти в живота си. Първият път беше, когато желаех три кебапа и ми дадоха единствено два. Вторият път беше при подписването с Кристиано Роналдо. Скандалното изявление е на президентът на Ал Насър Ал Муамар. Собственикът на клуба от Саудитска Арабия даде на португалската мегазвезда колосална заплата от 200 млн. $ на година да разхожда пенсионерската фланелка.

Още при идването си в тима при започване на годината Кристиано започва с гафовете, като сбърка страната с Южна Африка. После продължи с разнообразни прояви на примадона.

На всичкото от горната страна със звездния нападател в състава Ал Насър не реализира и безапелационни резултати на футболния терен. Той е втори във краткотрайното класиране на на 6 т. от Ал Итихад.

Португалецът и фамилията му се къпят в разкош в Рияд, а футболистът несъмнено има комфорта на почитателите и медиите за смут на клубните си ръководители. Вероятно обаче това самообладание е просто балон, който ще се спука земетръсно. Отборът към този момент стартира да пропада, откакто загуби минимално семейството си на Ал Уехда в полуфиналния дуел от Кралската купа на първенците. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР