Бил съм дълги години училищен психолог, преди 14-15 години нямаше

...
Бил съм дълги години училищен психолог, преди 14-15 години нямаше
Коментари Харесай

Славчо Атанасов: Родителите на децата-насилници взимаха пример от поведението на мутрите и силиконките

Бил съм дълги години учебен психолог, преди 14-15 години нямаше такава експанзия в учебните заведения. Това стана „ казусът на проблемите “ в страната. Нашите деца гледат образци. Поведенческите модели, които копират децата са тъй като родителите на това потомство взимаха за образец мутрите от 90-те и силиконовите хубавици. Това разяснява Председателят на комисията по въпросите на децата, младежта и спорта в Народно събрание Славчо Атанасов в полемика с шефа на 51 СОУ Асен Александров в предаването "Лице в лице ".

Проблемът се корени в средата в учебно заведение, фамилията и положението на обществото ни. В момента страната е в сериозна рецесия по тези аршин. Организирахме кръгла маса, в която се обсъждаха промени, а на 12 декември ще излезем с съответни оферти за смяна на Законодателството, обвързвано с експанзията над учители, добави още той.

Според изследване 60% от българските деца отиват несигурни на учебно заведение. Енергията на децата би трябвало да се канализира със спорт, и се отделят доста средства децата ни да стартират да спортуват, сподели Славчо Атанасов.

Младежта е буйна, в случай че някой желае да си мери силите дано се случва в спортна зала. Физическата експанзия е по-малко от вербалната, сега. Ние би трябвало да се пазим повече от вербалната експанзия в Интернет, съобщи шефът на 51 СОУ.

В обществото няма ценностна система. Агресия има на всички места, освен в учебно заведение, учениците посещават доста места, учебното заведение не генерира експанзия. Всички родители желаят непоколебим Правилник до момента в който не бъде осъдено тяхното дете. Децата копират родителите си. Важно е децата да изразходват силата си със спорт, приключи Асен Александров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР