Бил Махер не връща токшоуто си на HBO по време на стачката на писателите

...
Бил Махер промени решението си и не връща своето токшоу
Коментари Харесай

Бил Махер промени решението си и не връща своето токшоу на HBO на фона на продължаващата стачка на писателя.

„Решението ми да се върна на работа беше взето, когато изглеждаше, че нищо не се случва и не се виждаше край на тази стачка“, написа Махер в X, известен преди като Twitter.

„Сега, след като и двете страни се съгласиха да се върнат на масата за преговори, засега ще отложа връщането на Real Time и се надявам, че най-накрая могат да направят това“, добави той. Гилдията на американските писатели (WGA) и студиата са готови да подновят преговорите тази седмица в стъпка, която се надяваме да сложи край на продължилата няколко месеца стачка.

Миналата седмица Махер каза, че ще върне своето токшоу, което разпали възмущението на членовете на WGA, тъй като в шоуто му работят редица членове на синдиката.

Махер написа миналата седмица, че „писателите имат важни проблеми, към които симпатизирам, и се надявам, че са адресирани така, че да ги задоволят, но те не са единствените хора с проблеми, проблеми и притеснения“, добавяйки, че екипът му все още се бори въпреки личните му помощ.

Махер, който е член на WGA, също каза, че не желае „да загуби цяла година и да види толкова много хора под линията да страдат толкова много“.

В отговор WGA публикува на X миналата седмица, че е „трудно да си представим как („Реално време“) може да продължи напред, без да има нарушение на правилата за стачка на WGA. WGA ще пикетира това шоу.“ Все още не е излязло с изявление относно отмяната на Maher.

Шоуто на Maher се излъчва по HBO и се излъчва по Max. HBO е собственост на компанията майка на CNN, Warner Bros. Discovery.

Неговото шоу се присъединява към редица токшоута, които отмениха решенията за възобновяване на продукцията. През уикенда Дрю Баримор промени решението си да върне токшоуто си тази седмица, след като получи доста негативна реакция от Холивуд. „The Talk“ на CBS, както и синдикираното токшоу на Дженифър Хъдсън, също отложиха своите сезонни премиери.

WGA обяви стачка през май, след като нейните членове не успяха да договорят сделка за нов договор със студията и стриймърите. През юли SAG-AFTRA, съюзът, представляващ 160 000 актьори и изпълнители, последва примера.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР