Бил ли е изловен Кирил Петков с шефката на кабинета

...
Бил ли е изловен Кирил Петков с шефката на кабинета
Коментари Харесай

Кирил Петков и Лена Бориславова спипани да се усамотяват в апартамент

Бил ли е изловен Кирил Петков с шефката на кабинета си Лена Бориславова? Скандален видеоклип разгласява организация ПИК. На фрагментите се виждат мъж и жена, които доста наподобяват на Кирил Петков и Лена Бориславова.

Двамата влизат в частен апартамент на 20 юни м.г., в 8.33 ч. Докато дамата отключва вратата, мъжът я опипва. По това време Петков е стопански министър в служебното държавно управление на Румен Радев, а Бориславова обслужва юридически ББР.

 Лена Бориславова отключва, Кирил Петков е след нея Лена Бориславова отключва, Кирил Петков е след нея Източник: Скрийншот видео кадър
От ПИК прецизират, че видеото им е изпратено на публицистичната поща, като в съответния e-mail категорично е конкретизирано, че става дума за Кирил Петков и Лена Бориславова.

Кирил Петков е женен с три деца, а Бориславова е сгодена за зам.-председателя на Народното събрание Мирослав Иванов. Само преди няколко седмици министър председателят дотича в Народното събрание, с цел да избавя годеника на Бориславова, откакто от ГЕРБ му желаеха оставката.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР