Бил Козби, който е на 84 години, бе освободен от

...
Бил Козби, който е на 84 години, бе освободен от
Коментари Харесай

Пет жени заведоха дело срещу Бил Козби за сексуално насилие

Бил Козби, който е на 84 години, бе освободен от пандиза предходната година, откакто през 2018 година бе наказан за полово посягане

Съдебна тъжба за полово принуждение са завели пет дами против артиста Бил Козби и телевизия Ен Би Си, заяви ДПА, предава Българска телеграфна агенция.

В правосъдния иск, подаден в съда в Манхатън, дамите, три от които били актриси с дребни функции в " Шоуто на Козби ", настояват, че са били " полово атакувани " от Козби. Някои от тях го упрекват, че скрито е добавял опиати в напитките им и ги е насилвал, до момента в който са били в безсъзнание.

В жалбата са показва, че фирмите NBCUniversal Media, LLC, Kaufman Astoria Studios и The Carsey-Werner Company " са прощавали и насърчавали Бил Козби, като не са предприемали нищо, без значение от това, че е знаел за неговите серийни полови злоупотреби с дами и са осигурявали на Бил Козби личен състав и условия да злоупотребява полово с дами ". Тези компании са създавали шоуто на комика в интервала 1984 -1992 година, до момента в който е в ефир.

Делото е заведено макар миналата отминалост вследствие на решението на щата Ню Йорк да позволи разглеждането на каузи по обвинявания за полови закононарушения, осъществени преди десетилетия.

Бил Козби, който е на 84 години, бе освободен от пандиза предходната година, откакто през 2018 година бе наказан за полово посягане.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР