Бил Клинтън казва, че е предложил на Елцин специално партньорство

...
Бил Клинтън казва, че е предложил на Елцин специално партньорство
Коментари Харесай

Бившият американски президент Клинтън разкрива подробности от преговорите с Елцин за разширяването на НАТО

Бил Клинтън споделя, че е предложил на Елцин особено партньорство с НАТО

Бившият президент на Съединени американски щати Бил Клинтън описа за диалозите си с някогашния съветски водач Борис Елцин за разширението на НАТО. По думите на политика той е предложил на съветския си сътрудник особено партньорство с алианса.

В изявление за CNN Клинтън сподели, че Съединени американски щати и НАТО са нямали проекти да заплашват Русия. Освен това, означи той, на Елцин е било препоръчано „ особено партньорство “ и вероятност за присъединение към НАТО. Политикът си напомни и по какъв начин е попитал някогашния президент на Руската федерация дали в действителност позволява опцията Съединени американски щати да ударят Русия, на което той дал отговор негативно.

„ Той сподели: „ Не, само че доста хора в Русия мислят по този начин, тъй като тяхната историческа памет включва Хитлер и Наполеон “, сподели Клинтън.

Също по този начин, по мнението на някогашния началник на Белия дом, разширението на алианса по време на неговото управление на Съединените щати не е повлияло на бъдещите събития в Украйна, на първо място на експлоадирането на военни дейности в републиката.

Както писа уебсайтът KP.RU, неотдавна ръководителят на Военния комитет на НАТО адмирал Роб Бауер сподели, че Северноатлантическият алианс е възнамерявал да разшири наличието си наоколо до границите на Русия още преди няколко години.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР