Бил Клинтън и принц Андрю са в списъка на сводниците.След

...
Бил Клинтън и принц Андрю са в списъка на сводниците.След
Коментари Харесай

Бил Клинтън в списъка на топсводник!

Бил Клинтън и принц Андрю са в листата на сводниците.След абсурда, провокиран от разкритието, че Бил Клинтън е в листата с клиенти на Джефри Епщайн и Гислейн Максуел, американската и международната общност са в с напрежение очакване.

Много от листата са обществено известни като сътрудници, чиновници на Епщайн и Максуел или хора, които са летели на неговите самолети. Предполагаемите жертви на сводническия кръг са били държани в имение в Ню Йорк, вила в Палм Бийч, частен остров на Американските Вирджински острови и ранчо покрай Санта Фе.

Имената съвсем несъмнено включват някогашен държавен глава на Съединени американски щати, артисти, учени и, несъмнено, към този момент уединения английски принц Андрю, както оповестява английският Guardian.

Клинтън разпознат като

„ Сърна 36 “

Бившият президент на Съединени американски щати Бил Клинтън е разпознат от ABC News като „ Сърна 36 “ и се загатва допълнително от 50 от редактираните показания, съгласно правосъдните регистри. Жертвата - Вирджиния Джуфре, не е направила обвинявания в непозволени дейности от страна на Клинтън, само че твърди, че го е срещнала на острова, за който Клинтън сподели, че в никакъв случай не е посещавал.

Но персоналните дневници на полетите, съхранявани от един от водачите на Епщайн, демонстрират, че Клинтън е летял постоянно със самолета на Епщайн, в това число при пътувания до Париж, Банкок и Бруней в годините след напускането му на поста през 2001 година

Клинтън сподели, че е скъсал връзките си с Епщайн през 2005 година, откакто Епщайн беше упрекнат да води малолетни девойки в дома си в Палм Бийч за сексмасажи.

Федералното следствие беше прекъснато и Епщайн се призна за отговорен по щатски обвинявания за обезпечаване на малолетно лице и склоняване към проституция, получи лека присъда и трябваше да се записва като причинител на полово закононарушение.

Имена

BBC оповестява, че самоличностите се разкриват като част от уредено дело против дъщерята на печално известния и у нас Робърт Максуел, някогашен английски медиен магнат. Тя излежава присъда от 20 години затвор за закононарушения, осъществени с Епщайн.

Делото е заведено от Вирджиния Джуфре, една от обвинителките на Максуел, и по това време имената се пазят в загадка. Но предишния месец арбитър в Ню Йорк постанови, че към този момент могат да бъдат оповестени. Някои от тях са били към този момент оповестени през годините.

Имената, които се появиха, включват хора от администрацията при Барак Обама дружно с по-малко известни фигури като левия професор и деятел Ноам Чомски, предприемача милиардер Рийд Хофман и Лорънс Съмърс, някогашен президент на Харвард и шеф на Националния стопански съвет при Обама.

Други включваха Уди Алън, Бил Гейтс, Торбьорн Ягланд, някогашен министър председател на Норвегия, някогашния израелски министър председател Ехуд Барак и някогашния ръководител на Barclays Джес Стейли.

Очаква се принц Андрю също да бъде в листата. Миналата година принцът заплати на госпожа Джуфре милиони, с цел да уреди делото.

Кой е Джефри Епщайн?

Епщайн, милионер, прочут с връзките си с високопоставени персони като принц Андрю, умря в пандиза през 2019 година Смъртта му, до момента в който чакаше федерални обвинявания в трафик на хора, даване на дами за сексуслуги, беше оповестена за самоубийство от правосъдния доктор в Ню Йорк.

Той беше упрекнат, че ръководи " голяма мрежа " от малолетни девойки за секс.Той не се призна за отговорен.Десетилетие по-рано той беше наказан за привличане на малолетни за проституция. Роден и израснал в Бруклин, Ню Йорк, той стартира професионалния си живот като преподавател по физика и математика. телеграф бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР