Бил Клинтън е изправен пред нови експлозивни обвинения в сексуално

...
Бил Клинтън е изправен пред нови експлозивни обвинения в сексуално
Коментари Харесай

DailyMail: Секс скандал тресе САЩ! Четири жени обвиниха Бил Клинтън, че ги насилвал, когато били тийнейджърки

Бил Клинтън е изправен пред нови избухливи обвинявания в полово принуждение от четири дами. Това заяви DailyMail, базирайки се на високопоставени източници на Демократическата партия и някогашен чиновник от администрациите на Клинтън и Обама. Сегашните обвинявания против 71-годишния някогашен президент, чието минало е покрито с обвинявания в полови закононарушения, са от интервала, откакто той напуща Белия дом през 2001 година, споделят източниците.

Адвокатите на дамите уведомиха Клинтън, че дамите се готвят да заведат четири обособени каузи против него. Юристите договарят и желаят обилни заплащания в подмяна на мълчанието на своите клиентки. Член на правния екип на Клинтън удостовери истинността на новината.

В края на 90-те години на предишния век Клинтън е платил 850 000 $, с цел да уреди делото за полов тормоз от страна на Пола Джоунс, някогашен държавен чиновник в Арканзас, чийто случай докара до обвиняването на Клинтън в Камарата на представителите и последвалото му оправдаване от Сената през 1999 година

Новите обвинявания се отнасят до произшествия, които се случили преди повече от 10 години, при започване на 2000-те, когато Клинтън работил с милиардера Рур Бъркли, който е плейбой и вложител. Клинтън му помагал да основава бизнес и да лети по света със стадо от красиви млади дами на частния аероплан на Бъркли, който е наименуван " Air F**k One ".

Четирите дами, които към момента не са разкрили своята идентичност, са били назначени на нископоставени длъжности в организацията " Бъркли ", когато са били в края на тийнейджърските си години и настояват, че са полово нападнати от някогашния президент.

БЛИЦ напомня, че предходната година, директно преди втория спор с Хилари, Доналд Тръмп се срещна с 4 жертви на полово принуждение от страна на Бил Клинтън - Пола Джоунс, Кати Шелтън, Хуанита Броудрик и Катлийн Уили.

Някои от дамите насочиха тогава внезапни обвинявания към семейство Клинтън.
" Г-н Тръмп може да е споделил някои неприятни думи, само че Бил Клинтън ме изнасили,
а Хилари Клинтън ме заплашваше. Според мен не може да има никакво съпоставяне ", сподели Броудрик, която преди 17 години упрекна Бил Клинтън, че я изнасилил през 1978 година

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР