Бил и Мелинда Гейтс на 3 май обявиха, че се

...
Бил и Мелинда Гейтс на 3 май обявиха, че се
Коментари Харесай

Ето къде се намира Бил Гейтс след развода

 Бил и Мелинда Гейтс на 3 май оповестиха, че се развеждат след 27 години брак. Мнозина се зачудиха къде е " прикрит " съоснователят на " Майкрософт ", написа БГНЕС. Свикнал на гласност през последната година, с цел да стане референтен във връзка с прогнозите, свързани с COVID-19, обликът на Гейтс изчезна без диря за една нощ. След повече от 10 дни, без да има вести за местонахождението му, най-сетне стана ясно къде и при кого е отседнал магнатът след раздялата си, написа списание " Hola “.

 

Гейтс има имение на стойност над 100 милиона евро, основано в град Медина, Вашингтон. Именно там милиардерът е прекарал няколко дни в компанията на своята щерка Дженифър, която наподобява се трансформира в най-хубавото лекарство за предприемача след разпадането на брака му.

 

Местонахождението му е разкрито от самата Дженифър, която показа в обществените си мрежи фотография с татко си, на която може да се прочете: " Нищо по-добро от качествено превозване на времето с членовете на фамилията ". На фотографията е усмихнатият Бил, който носи къси панталони и синя риза поло, театралничи прегърнал щерка си, до момента в който куче се скита пред тях.

 

Дженифър, която е в трескава подготовка за сватбата си с ездача Найел Насар, приказва за развода на родителите си часове след публикуването на изказването, казвайки:

 

" Благодаря ви за разбирането, че се нуждаем от дискретност, до момента в който се ориентираме към идващите стадии от нашия живот. Както останалите членове на фамилията, по този начин и аз сега търсим най-хубавия метод да асимилираме този сложен за нас интервал и бихме оценили персоналното пространство, с цел да го създадем умерено. Вече от персонално свое име Дженифър споделя, че още не може да се оправи нито с процеса, нито със личните си усеща. " Моля, имайте поради, че вашите думи и поощрение значат доста за мен ", споделя тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР