Бил е интервюиран за нова книга, която той е редактирал,

...
Бил е интервюиран за нова книга, която той е редактирал,
Коментари Харесай

Бившият шеф на Sky News Джон Райли казва, че се е „провалил“ в отразяването на промените в климата

Бил е интервюиран за нова книга, която той е редактирал, наречена Токсични вести? Отразяване на изменението на климата, което включва есета от учени и публицисти по отношение на провокациите при отразяването на тематиката.

Той сподели: „ Това съставлява екзистенциална опасност за планетата и хората на нея и желаех да знам какво вършат другите публицисти мисли за качеството на репортажите.

Но като самият публицист и изпълнителен шеф на вести с кариера, обхващаща повече от 30 години, той има свои лични възгледи.

Г-н Райли сподели: „ Бюрата на новините, съгласно моя опит, по-скоро не са склонни да преследват истории за изменението на климата, тъй като считат, че знаят отговорите – че планетата се нагрява – и в тях няма вест.

„ Трябва да е отпред горелка, в противоположен случай хората просто ще си помислят „ О, всички сме добре ". Не е добре. И тази година е на път да бъде най-горещата в историята. "

Ким Кардашиян е подложена на критика от Грийнпийс поради промоционалния видеоклип на " сутиен със зърна "

Той също има известно единодушие с деятелите, които постоянно упрекват медиите, че не са съумели да кажат цялата истина за изменението на климата.

„ Не съумях “

Г-н Райли добави: „ Мисля, че новинарските бюра не одобряват задоволително съществено отговорността си да предупредят обществеността за протичащото се. “

Прочетете повече от Sky Новини:
Ким Кардашиян е подложена на критика от Грийнпийс за промоционален видеоклип за „ сутиен със зърна “
Климатичните деятели на XR, които разрушиха прозорците на HSBC, не са приети за отговорни за незаконни вреди
Организация на обединените нации споделя на света „ да се овладее “ като 1,5 Пропусната цел C

Когато го попитаха за времето, през което беше отпред, той сподели: „ Не успях… не съумях, тъй като, уповавам се, управлявах нещата по консенсусен метод и постоянно новинарското бюро не желаеше да продължи историята казвайки „ О, знаем това, Джон. Знаем, че планетата се нагрява. “

„ И това беше сложна битка.

„ Новините са за това, което е подходящо и значимо.

„ Бюра за вести са доста щастливи да рапортуват ден след ден какво се случва в Украйна или какво се случва в Близкия изток. С право. Те би трябвало да отразяват околната среда ден след ден. "

Щракнете, с цел да се абонирате за ClimateCast с Том Хийп където и да получавате вашите подкасти

Той беше изключително подложен на критика за отразяването на речта на краля предходната седмица, в която държавното управление изложи оферти за повече сондажи за петрол и газ в Северно море.

Райли сподели: „ Не беше на първите страници, че държавното управление е направило някои доста обилни противоположни завои в производството на нефт.

„ И това ни демонстрира някакъв тип лековит темперамент, съгласно мен, в публицистиката, която рапортува за изменението на климата. "

Той продължи, като прикани публицистите да вършат историите си за климата вълнуващи и мислени, с цел да сграбчен публиката и да я създадат подобаваща.

Разкриване: Том Хийп написа предговора към горната книга, само че не е и няма да получава никакви доходи от нея

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР