Бихте ли се обърнали към изкуствения интелект, за да опитате

...
Бихте ли се обърнали към изкуствения интелект, за да опитате
Коментари Харесай

Дивата тенденция за срещи с изкуствен интелект става все по-популярна - и кодовото име е истерично

Бихте ли се обърнали към изкуствения разсъдък, с цел да опитате да намерите любовта? Вероятно се употребява, без даже да го осъзнавате.

Съвременните сътрудници вършат най-вече, когато става въпрос за намирането на Единствения, а развиването в света на технологиите прави нещата още по-сложни. Как бихте се почувствали, в случай че знаете, че вършиме секс с някого, единствено с цел да откриете, че флиртуващото му майсторство не е на личните им палци, а в действителност се дължи на ИИ?

Някои необвързани вършат тъкмо това съгласно Ashley Madison, уебсайт за обществени контакти, който е съставил „ The Discreet Dictionary “ – азбучник на нововъзникващите трендове и изречения за запознанства. Според специалистите, едно горещо ново събитие е „ автоматизирано издигане “, отнасящо се до действието на някой, който употребява Chat-GPT по време на натоварена sexting сесия.

Екипът на Ashley Madison споделя, че е съставил листата, с цел да могат хората да споделят желанията си по занимателен метод и желаят да улеснят и дискретността при...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР