Бихте ли платили цената на чисто нова кола, за да

...
Бихте ли платили цената на чисто нова кола, за да
Коментари Харесай

Истинската опасност да правите бизнес в Китай

Бихте ли платили цената на чисто нова кола, с цел да вечеряте с някой, който желае да ви извади от бизнеса? Здравият отговор би бил не. И въпреки всичко тъкмо това направи изпълнителният шеф на Boeing Стенли Дийл.

На 16 ноември Дийл дели над $40 000, с цел да седне със Си Дзинпин на корпоративната среща на върха на последния в Сан Франциско. Той евентуално го е направил, тъй като няма самообладание да възобнови доставките на 737 MAX на своята компания за китайски самолетни компании след дългогодишно закъснение.

Това е идеална илюстрация за това какъв брой безумни са станали икономическите връзки сред Съединени американски щати и Китай, защото декларираната цел на Си е да измести Boeing за няколко години.

Обявената цел на китайския президент Си Дзинпин е да измести Boeing за няколко години. (Li Xueren/Xinhua посредством Getty Images)

„ Китай “, пишат пекинските бюрократи в своя документ за установяване на дневния ред от 2015 година, „ би трябвало да „ влезе в челните редици на второ място -ниво...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР